Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

On traje vječno

Za one koji vole umjetnost te alegoriju oslikanu živopisnim bojama, ne propustite istražiti romantične FREYWILLE kolekcije nakita.

Valentinovo se počelo povezivati s romantičnom ljubavi u 14. stoljeću, a s tradicijom udvaranja postalo je sve više popularno. U 18.stoljeću se u Engleskoj razvilo u prigodu kada ljubavnici izražavaju jedno drugome ljubav poklanjanjem romantičnih darova. Kako nam se približava 14. veljače, izlozi brojnih trgovina ukrašeni su sitnicama u obliku srca, crvenim ružama ili natpisima „Love“. No, kad je ljubav u pitanju, najljepši poklon su jedinstveni stihovi koji dolaze iz slobodnog srca u trenutku kada razmišljate ili ste u društvu onog nekog uz kojeg ste najbolja verzija sebe.

Teško je naći poklon koji će biti materijalizirana verzija tih stihova pa će ovo Valentinovo možda neki odlučiti proslaviti romantičnim putovanjem, zajedničkim posjetom nekoj posebnoj izložbi ili će po prvi puta prenijeti ljubavne stihove na komad papira. Ako se odlučite ipak za odabir tradicionalnijeg poklona koji će vaša voljena osoba uvijek kao uspomenu imati rado uz sebe, najsigurniji izbor je poseban komad nakita. Važno je da odgovara osobnosti i stilu onoga kome ga poklanjate jer uz njega ćete istovremeno reći da obraćate pozornost na detalje. Zato pripazite hoće li to biti klasičan privjesak, možda šarena narukvica ili neke minimalističke naušnice, bijelo ili žuto zlato, ili pak umjetnički nakit sa skrivenom porukom.

Živopisne boje

Za one koji vole umjetnost te alegoriju oslikanu živopisnim bojama, ne propustite istražiti romantične FREYWILLE kolekcije nakita. Brojna slavna remek-djela velikana slikarstva posvećena ljubavi utkana su u ove male minijature koje se izrađuju više od šest desetljeća u samom srcu Beča. Tako nježna zbirka ružičastih tonova Poésie d’amour utjelovljuje Muchin zanos ženskom ljepotom, a njezini fluidni motivi u secesijskoj maniri reinterpretiraju osjećaj zaljubljenosti i beskrajne radosti.

 

Poljubac

Slavni Klimtov Poljubac zrcali se u nevjerojatnom rasponu zlatnih nijansi FREYWILLE kolekcije Kiss. Strastvena Hundertwasserova ljubav prema bugarskoj glumici Irini skrivena je ekspresivnom rasponu boja i harmoniji dinamičnih motiva kolekcije Hundertwasser Imperial. Tu je i Monetov vječni izvor nadahnuća- rajski vrt Giverny , obasipan laticama i obiljem cvijeća, a prikazan kao impresionistička kompozicija neposrednog doživljaja vječne igre svjetlosti i boje.

FREYWILLE kolekcije nakita možete pogledati i isprobati u zagrebačkom butiku, Preradovićeva 2. Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti i FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu Freywille Zagreb.

Više

Zanimljivosti

Poljubac kao romantičan izraz osjećaja vjerojatno je rođen u Indiji.

Život u dvoje

Svako jutro jedan poljubac i mogli biste živjeti i do pet godina duže...

Trendovi

FREYWILLE kolekcije nakita su nadahnute remek-djelima velikana slikarstva...

Život u dvoje

Slatki, mali, dugački, strasni, bez jezika s jezikom – prvi poljupci pali su 3000 godina prije Krista, iako su tada bili upućeni izričito bogovima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.