Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Online tečaj astrologije za početnike

Online tečaj astrologije za apsolutne početnike vrlo je popularan i jednostavan način koji omogućuje da učeći osnove astrologije saznate svoj horoskop, te naučite analizirati svoju i natalne karte drugih osoba koje su vam važne

Online tečaj astrologije za apsolutne početnike vrlo je popularan i jednostavan način koji omogućuje da učeći osnove astrologije saznate svoj horoskop, te naučite analizirati svoju i natalne karte drugih osoba koje su vam važne. Polaznicima tečaja osigurane su skripte, i snimke predavanja.

Tečaj je pogodan i za one koji ništa ne znaju o astrologiji, počinje u srijedu, 21. rujna 2022. i održava se jednom tjedno, srijedom, od 19 sati. Online predavanja traju oko sat i pol, a učenje lekcija je praktično i zanimljivo jer se uči analizirajući horoskope polaznika.

Sam online način učenja nije zahtjevan, uklapa se u ovaj naš, užurbani život. U slučaju da ne možete prisustvovati predavanju, snimku ćete dobiti nakon predavanja na mail.

“Na kraju početnog stupnja tijekom kojeg ćemo proći oko trideset lekcija, naučit ćete samostalno raditi analizu natalne karte. U prvom dijelu programa ćemo raditi osnove astrologije, negdje do kraja godine. Od samog početka sva teorijska znanja odmah se usvajaju analizirajući natalne horoskope polaznika”, poručuju.

Svi polaznici će dobiti svoj horoskop i horoskop ostalih polaznika iz grupe. Tijekom školovanja dobivaju se lekcije na mail. Nakon  svakog završenog predavanja dobit ćete na mail link na kojem možete skinuti snimku predavanja u mp3 formatu.

“Na kraju tečaja polaže se pisani ispit i ako budete i dalje zainteresirani nastavit ćemo u rujnu iduće godine ljubavnu i  prognostičku astrologiju. Tada ćete naučiti kako se rade prognoze i na koji način se može “vidjeti” kad će nam se nešto događati u životu, kao i kako neke situacije možemo ublažiti i izbjeći uz pomoć astrologije. Svaki mjesec ćete na mail dobiti račun za tekući mjesec. Mjesečna cijena je 400 kuna (četiri predavanja po dva školska sata). Možete plaćati mjesečno, tromjesečno ili cijeli iznos”.

Predavanje će biti preko programa Zoom. To je vrlo jednostavan program koji možete instalirati na računalu, mobitelu, laptopu ili tabletu. Za svako predavanje dobit ćete šifru i prijaviti se za predavanje.

Kroz cijeli tečaj ću vam biti na raspolaganju, ne baš 0-24, ali odgovorit ću na poziv ili na mail. Dobivat ćete i zadaće koje ćete rješavati “u svom ritmu”. Ako budete rješavali zadaće i bili većinu vremena na predavanjima već na ljeto ćete samostalno znati analizirati natalne karte, što vam može uveliko smanjiti stres u životu”, pojašnjava koncept Dunja Fućak.

Imate znanje astrologije, a nemate iskustva u praktičnom radu?

Netko vas pita da mu pogledate horoskop, a vi ne znate od kuda krenuti? Ako ste spremni sebe shvatiti ozbiljno kao astrologa, a ne znate na koji način pristupiti klijentu, onda je za vas napredni tečaj koji počinje u četvrtak, 22.9.2022. i održava se jednom tjedno, utorkom od 19 do 20.30 sati. Tečaj se održava u manjim grupama, a mogu prisustvovati svi koji imaju osnovno znanje astrologije.

Osim online tečaja, postoji i dopisni tečaj koji možete upisati bilo kada, lekcije se dobivaju na mail i sami određujete tempo učenja. Također, ako niste za grupna učenja i želite individualan pristup, postoji mogućnost i za to.

Prijave i dodatne informacije možete dobiti na mail: [email protected] ili na broj telefona 098/351-645

https://astrologijaonline.com/

https://www.facebook.com/astrologijaDunjaFucak

Program početnog stupnja

 • Uvod u astrologiju, planete, znakovi,
 • retrogradne planete, dostojanstva,
 • kuće,
 • aspekti,
 • konfiguracije u horoskopu,
 • fizički izgled, zdravlje,
 • psihološki profil, ascendent,
 • brak, djeca, ljubav,
 • seksualnost, ljubavnici,
 • obitelj, braća i sestre,
 • nekretnine, nasljedstva,
 • karijera, novac, putovanja,
 • prijatelji, studij,
 • Kiron, Lilit, fiksne zvijezde,
 • arapske točke, asteroidi.

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Vodenjak.

Horoskop

Što horoskop kaže o njima?

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vodenjak, Vaga i Jarac.

Horoskop

Bik je većinom dobroćudan, ali ne i naivan. Prepoznaje one koje ga žele iskoristiti, a prema njima zna biti i izuzetno strog i grub.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.