Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Opal i zlato iz Zlatarne Celje

U nijansama crvenog zlata i blijedo roze boje opala krije se bezvremenski nakit koji simbolizira profinjenost i prepoznatljivu eleganciju.

Profinjene i nježne kolekcije Oriflower i Unique nove su zlatne kolekcije koje predstavlja Zlatarna Celje. U nijansama crvenog zlata i blijedo roze boje opala krije se bezvremenski nakit koji simbolizira profinjenost i prepoznatljivu eleganciju.

Čiste linije zlatne kolekcije Unique

Posebnost kolekcije Unique su također nježni opali koji su kao intarzija urezani i sjedinjeni sa zlatom. Neponovljiv sklad boja ove kolekcije osvaja na prvi pogled i nosi se kao izraz profinjenosti i jedinstvene elegancije. Svaki komad iz kolekcije je donekle različit zbog drugačijih boja opala što kolekciju Unique čini ekskluzivnom i posebnom. Majstori zlatari Zlatarne Celje svaki pojedini komad opala ručno bruse i time postižu jedinstvenost i unikatnost.  U kolekciji su prsten i narukvica.

ZC_Oriflower_5

Snažna i nježna kolekcija Oriflower

Satenasti spoj zlata i opala tema je i zlatne kolekcije Oriflower. Simbol cvijeta u ovoj kolekciji ispod latica skriva srž prirodne ljepote. U kolekciji Oriflower su ogrlica, prsten i naušnice, a za ljubitelje izražajnijih boja kolekcija Oriflower dolazi i u kombinaciji bijelog zlata i moćnog crnog oniksa.

ZC_Oriflower_3

 

Ne propustite

Fashion report

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Zanimljivosti

Priča se da negdje duboko u divljini planina Pitt Lakea, u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, leži izvor zlata vrijedan milijarde dolara.

Fashion report

Druga je polovica ljeta i još uvijek možete uživati na moru, a mnogi dodaci za plažu vam mogu pomoći da postignete onaj izgled sirene...

Fashion report

Srebrni nakit se ove sezone ponovno vraća u fokus modnih dizajnera, a srebrne Lencia kolekcije spremne su za užarene ljetne dane i nezaboravne noći.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.