Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Organizatori za kuhinju bez kojih jednostavno ne možete

Ljubiteljima kuhanja nikada neće biti previše gadgeta i organizatora koji će im pomoći u kuhinji, pogotovo ako će im smanjiti nepotrebno vrijeme koje mogu uložiti u nešto drugo.

Ljubiteljima kuhanja nikada neće biti previše gadgeta i organizatora koji će im pomoći u kuhinji, pogotovo ako će im smanjiti nepotrebno vrijeme koje mogu uložiti u nešto drugo. Danas ima zaista raznih pomagala za ne samo kuhinju, već za svaki aspekt života, ali kako kažu – ljubav ide kroz želudac pa ćemo se mi zadržati ovaj put u kuhinji.

Upravo zbog toga donosimo vam neke od najtraženijih proizvoda za kuhinju koje smo pronašli na Temu stranici.

Otvarač teglica

Onaj trenutak kada jednostavno ne možete otvoriti teglicu, a u blizini nemate nikoga da vam pomogne može biti iznimno frustrirajući. Stoga, ovaj otvarač teglica koji dolazi u nekoliko veličina odnosno jedan otvarač koji ima nekoliko promjera, olakšat će vam život.

1kom. 4 u 1 otvarač za staklenke otvarač za limenke pogodan – Temu Croatia

Boca s raspršivačem ulja za pečenje

Bočice s raspršivačem ulja za pečenje popularne su već neko vrijeme i pokazale su se zaista korisne. Mi smo je isto isprobali i moramo vam priznati da smo zaista oduševljeni. Definitivno je praktičnija od originalne ambalaže ulja jer se plastika često zamasti i ispadne iz ruke ili možete istočiti previše ulja. S ovom bočicom možete savršeno dozirati ulje i k tome imati čiste ruke.

1 kom. boca s raspršivačem ulja za pečenje dozator ulja za – Temu Croatia

Cjedilo za tjesteninu

Nema onog tko se nije opekao na vruću vodu cijedeći tek skuhanu tjesteninu. Ovo cjedilo za tjestenine koje se stavi na lonac, skratit će vam muke izbacivanja zakuhale vode iz lonca.

1 kom. cjedilo silikonsko cjedilo za lonce podesivo – Temu Croatia

Organizator začina

Organizacija je ključ svega pa tako i dobrog obroka. Kako biste si uštedjeli vrijeme na traženju začina, ovaj okretni stalak i organizator za začine, najbolja investicija koju biste trebali učiniti. Sadrži čak 16 staklenki za začine, praktičan je po veličini i možete ga smjestiti bilo gdje na kuhinjsku površinu jer izgleda efektno.

1 Kom 16 staklenki Držač Okretni Stalak Za Začine Na Radnoj – Temu Croatia

Košara za pohranu

Još jedan organizator za kuhinju koji pristaje svakom dizajnu. Ovaj crni, metalni organizator na tri nivoa savršen je za voće ili povrće.

1 kom. Radna ploča košare za pohranu na 2/3 nivoa za – Temu Croatia

Podesivi rezač za kolače

Ako često pečete kolače ili ponekad pečete torte, no niste vješti u rezanju biskvita i kolača, onda je ovo nešto što vam definitivno treba. Podesivi rezač za kolače od nehrđajućeg čelika, savršen je gadget koji će vam olakšati rezanje biskvita koliko god ga tanko trebali odrezati. I na kraju, dobit ćete savršeno oblikovanu tortu.

1kom podesivi rezač za kolače od nehrđajućeg čelika za DIY – Temu Croatia

Zaglađivač kreme

Još jedan praktičan alat za slatkoljupce. Ovaj zaglađivač krema sigurno ste vidjeli mnogo puta na TikToku i Instagramu, a u popularnost tog gadgeta i mi smo se uvjerili. Ukoliko vam jednostavno ne ide ravnomjerno raspoređivanje kreme po torti, nemojte više razmišljati jer ovaj zaglađivač kreme savršeno će oblikovati kremu na torti i k tome, nećete izgubiti puno vremena.

1 kom zaglađivač kreme plastična lopatica za struganje kreme – Temu Croatia

Investiranje u razna pomagala kod kuhanja i pečenja slastica uvijek se isplati. Uz pristupačne cijene, Temu stranica zaista nudi pregršt alata koji će zasigurno svima dobro doći. Njihova funkcionalnost i praktičnost ne olakšavaju samo pripremu jela, već i daju dozu estetike kuhinjskom prostoru. Osim toga, definitivno povećavaju užitak u kuhanju.

Izvor: https://www.temu.com/

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.