Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zdravstveni karton

Organski sok od celera: ne preskačite svoj zdravi jutarnji ritual

Celer listaš sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka: aktivne enzime, klorofil, antioksidanse, vitamin C, minerale u tragovima i hidrobioaktivnu vodu koji sinergijskom snagom djeluju na organizam poput pravog eliksira.

Celer listaš sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka: aktivne enzime, klorofil, antioksidanse, vitamin C, minerale u tragovima i hidrobioaktivnu vodu koji sinergijskom snagom djeluju na organizam poput pravog eliksira. Upravo zato sok celera brzo je stekao popularnost diljem svijeta, a među milijunima obožavatelja nalaze se i mnoge slavne zvijezde, glumci i sportaši.

Od sada svoj omiljeni zdravi napitak možete ponijeti uvijek i svugdje jer u bio&bio je stigao Voelkel Sok od celera u staklenoj boci od 330ml. Sadrži čisti sok od celera iz organskog uzgoja Demeter kvalitete, spravljen od čak 96% celerove stabljike s dodatkom limuna, osvježavajućeg je okusa, a ima malo kalorija pa je idealan za održavanje linije.

Više na biobio.hr

Više

Savjeti stručnjaka

Imunološki sustav naš je saveznik koji danonoćno brani tijelo od svih mogućih napada

Savjeti stručnjaka

Zamislimo jetru kao centralnu detoks tvornicu koja, uz to, ima još stotine važnih funkcija u organizmu.

Gastronomija

Mediteranska prehrana jedna je od najpopularnijih, a mogli bismo reći i da je više od same prehrane.

Savjeti stručnjaka

Mišići se razvijaju tako da ih koristimo, a pri tome se možemo hraniti u potpunosti veganski, što dokazuju brojni uspješni sportaši koji su vegani.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.