Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Osam dana sunca i dobre glazbe na Hvaru

Ugrabite promotivnu cijenu i uživajte 8 dana sunčanog Hvara za samo 400 kuna.

Festival kojeg organiziraju entuzijasti za entuzijaste! Drugačiji, neobičan i posvećen očuvanju svog jedinstvenog identiteta, osmi Tam Tam Music Festival održava se u malome mjestu Sućurju na krajnjem istoku otoka Hvara od 21. do 28. sprnja 2019. godine.

Tijekom proteklih godina TAM TAM Music Festival je izrastao od druženja glazbenika do događaja koji ima reputaciju kao jedan od najboljih malih festivala u regiji. Otok Hvar, zahvaljujući Tam Tam Music Festivalu, tradicionalno krajem sedmog mjeseca postaje utočište za sve ljubitelje nezavisne regionalne glazbe.

 

 

Ove godine nastupa više od petnaest izvođača, kako na glavnom dijelu programa koji se dva dana odvija na nogometnom igralištu i na kojem će publika moći doživjeti imena kao što su legendarne Trobecove krušne peći, nezaobilazni Repetitor ili lokalne snage Rolo, tako i u sklopu programa u festivalskom kampu, gdje su od izvođača su zasad potvrđeni Onaj Dječak, Mary May i začudna Pi. Osim spomenutog glazbenog programa festival nudi i bogati popratni program koji uključuje i akustične nastupe, performanse, izložbe, satove yoge vrsnih voditeljica i nezaobilazno izležavanje na plaži ili pod borovima u kampu.

Ovo je osma godina TAM TAMa, festivala kojeg osobito voli domaća publika, a posljednjih godina broj gostiju iz inozemstva raste i stvara ugodnu atmosferu različitosti, novosti i začudnosti u kojoj se svi zajedno po pristanku trajekta i stupanjem na tlo otoka napokon osjećaju kao kod kuće, čemu dakako doprinose i topli gostoljubivi mještani Sućurja.

Ugrabite promotivnu cijenu i uživajte 8 dana sunčanog Hvara za samo 400 kuna. U kampu će biti dostupna besplatna pitka voda, osvježavajući tuševi, toalet i struja, ali najvažnije hlad, prekrasno i čisto more i raspjevani cvrčci. I odlična ekipa.

Više

Događanja

Orsera, Ursaria, Vrsarium.. kako god kroz povijest nazivali Vrsar, njegova je ljepota uvijek bila mamac za sve koji uživaju u prekrasnom ambijentu i očaravajućim...

Putovanja

Jedno od najljepših mjesta na Hvaru, omiljena gastro destinacija istinskih foodie-ja i gurmana, nalazi se u samoj staroj jezgri, a zove se – Passarola.

Događanja

I dok se broje dani do početka još jedne ULTRA pustolovine, otkriveno je devet novih imena koji su se upisali na ovogodišnji festivalski lineup.

Kultura

Umjetnost zbližava, povezuje i ne poznaje granice, ponosno ističu organizatori festivala koji pod nazivom Ja Bih..5 dana Sarajeva u Zagrebu 2017.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.