Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Osamostaljivanje djeteta započinje s našom povezanošću

Pozivamo vas na Happiest baby školicu za roditelje – ciklus online radionica koje odgovaraju na izazove roditeljstva i potrebe beba u prvim mjesecima i godinama života.

U prvim godinama odvija se intenzivan razvoj u svim područjima života djeteta: emocionalnom, kognitivnom, senzomotoričkom, jezičnogovornom i socijalnom. Temeljni poticaji za napredovanje i razvoj samostalnosti su sigurnost i povezanost s roditeljima. Izgradnja odnosa odvija se kroz svakodnevne aktivnosti hranjenja, presvlačenja, kupanja, uspavljivanja, nošenja, maženja, međusobnog komuniciranja i igre. Osim uspostavljanja rutine, koja je maloj djeci važna, ove aktivnosti predstavljaju i izvor frustracije i zadovoljstva, učenja i zabave za dijete te nisu samo usputne radnje već važan poticaj i prilika za kvalitetno zajedničko vrijeme djeteta i roditelja.

Pozivamo vas na Happiest baby školicu za roditelje – ciklus online radionica koje odgovaraju na izazove roditeljstva i potrebe beba u prvim mjesecima i godinama života. 

Kroz praktične probleme i nedoumice s kojima se roditelji susreću od prvih dana do trećeg djetetovog rođendana, radionice nude konkretne odgovore, korisne informacije i povezuju ih u cjelovitu razvojnu shemu. 

Upoznajući nas s promjenama u djetetovom ponašanju i doživljavanju svijeta, vode nas kroz mogućnosti kako odgovoriti na djetetove potrebe, razviti obiteljske rutine te postaviti temelj zdravim navikama u svakodnevnom životu.

Radionice će održati licencirana Happiest baby savjetnica Iva Brčić. Održat će se online uz dostupne snimke. Moguće je odabrati pojedinačne radionice ili cijeli ciklus uz popust 20%.

Saznajte više o radionicama i voditeljici klikom na odabranu temu:

Budite jedan od milijuna roditelja kojima su pomogle tehnike dr. Harvey Karpa, pedijatra i autora bestselera “Najsretnija beba u kvartu”. 

PRIJAVI SE NA ODABRANU RADIONICU ILI CIKLUS:

PRIJAVNICA NA RADIONICE

Cijena pojedinačne radionice je 33 eura. 

Radionice se održavaju online uz dostupne snimke.

Biti roditelj zaslužuje podršku!

U Centru Klubko sadržaje biramo tako da odgovaraju na potrebe roditelja i educiraju ih o djetetovim razvojnim potrebama jer je najljepše rasti i razvijati se u uzajamnom zadovoljstvu.

Mnogo je savjeta koji nam se nude dok krećemo svojim putem, putem pokušaja i pogrešaka, upoznavanja i povezivanja. Nisu svi savjeti jednako dobri za sve bebe niti za sve roditelje, nisu sve bebe jednake niti su svi roditelji. Od mnoštva informacija, preporučamo ti da odabireš one koji se slažu s tvojim unutarnjim glasom i osjećajem. Kombinacija informiranosti, intuicije i razvijanja vlastitog roditeljskog stila najbolja je za tvoju bebu.

Kada informacije dobivene iz raznih priručnika, od stručnih osoba ili drugih roditelja uzimamo u skladu s našim potrebama i vrijednostima, stvaramo vlastiti jedinstven roditeljski stil, a samo takav je najbolji za nas i našu bebu.

Ne propustite

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.