Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Osjećaj sigurnosti preoblikovan u komad nakita

K A J A srebro&mjed naušnice iz nove kolekcije oduševit će vas na prvi pogled.

K A J A srebro&mjed naušnice iz nove kolekcije oduševit će vas na prvi pogled. Elegantne i prozračne s decentnim detaljima začinit će svaku vašu kombinaciju, a njihova zlatnosrebrna boja čini ih neodoljivim modnim dodatkom ili darom dragoj osobi.

Frajerica H.J. nakit se izrađuje ručno bez uporabe gotovih elemenata te je gotovo nemoguće proizvesti dva identična komada što ga čini unikatnim proizvodom. S obzirom na priloženu fotografiju moguća su minimalna odstupanja po pitanju oblika ili teksture.

  • Materijal: mjed, srebro 925
  • Obrada: kovane, polirane
  • Veličina: krug 2 cm, ukupna dužina 3,5 cm
  • Boja: zlatna&srebrna, srebrna udica za uši

NAPOMENA: izbjegavati dodir s vlagom, klorom i morskom vodom, a kada se ne nose čuvati ih u kutiji za nakit. Za više informacija kako održavati nakit klikni na https://frajericajewelry.com/kako-cuvati-nakit/


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 2. prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Antonija Križančić

Više

Trendovi

Raznih oblika i veličina, nova kolekcija prstenje brenda Mirio uz ženstvenost sadržanu na podlozi, čiji žičani uzorak uvjerljivo podsjeća na uvijek zanosnu čipku, nosi...

Fashion report

Vogue Adria bit će 29. po redu izdanje ovog slavnog magazina namijenjeno tržištima Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH i Crne Gore.

Trendovi

Cipele za šetanje kroz snove pravi je opis za čizme s kojima imamo osjećaj kao da hodamo po oblacima.

Fashion report

Borboleta, vodeći brend modnog nakita, s ponosom predstavlja najnoviju ekskluzivnu suradnju s mladim umjetnicama, dizajnericama i ilustratoricama, Klasjom Haban, Zitom Nakić i Andreom Šumberac. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.