Ostani #aktivandoma i na Baby Center internetskoj trgovini

Pandemija koronavirusa natjerala je mnoge da se zavuku u kutke vlastitoga doma. Natjerala je i sportaše da svoje aktivnosti prilagode kućnim uvjetima. Tako je jedan od njih, maratonac iz Bosne i Hercegovine Emir Hastor, istrčao polumaraton (21,1 kilometar), na terasi.

Dakle, ako imate balkon, terasu ili živite u mirnijoj ulici, možete svome djetetu, u ovim vremenima socijalnog distanciranja, priuštiti radosti sporta.

Djeca s godinu dana najčešće uče tek prve korake i još nekoliko mjeseci neće biti sprema za fizičku aktivnost, ali to ne znači da nisu spremna istraživati svijet u guralici ili triciklu!

Uz guralice KIDDIELAND će vježbati svoju motoriku i ravnotežu, a prve sramežljive korake brzo će zamijeniti brzi spretni koraci.

Kompaktni sklopivi tricikl Smart Trike s certifikatom za kolica, idealan za obitelji u pokretu, (vi to sigurno jeste, samo su vremena čudna) potpuno se sklapa bez rastavljanja. Jednostavan je za prenošenje i jednostavan za pospremanje. Patentirani sustav One Touch Steering® omogućava roditeljima bez problema upravljati triciklom. Sjedalo s podstavljenom presvlakom sjedala za vrijeme odmora, podstavljeni nasloni za glavu i podstavljeni, odvojivi jastučići za ramena te sigurnosni remenčići omogućuju djetetu udobno i sigurno sjedenje. Ovaj tricikl 7 u 1 ima 7 stupnjeva i raste s djetetom. Od tricikla koji u potpunosti upravljaju roditelji do tricikla kojim dijete samostalno upravlja. Pomaže vašem djetetu da razvije motoričke sposobnosti, sigurnost i ravnotežu na putu ka samostalnoj vožnji.

Globber – tricikl EXPLORER inovativan je, moderan tricikl i bicikl bez pedala za svaki dan. Zahvaljujući dizajnu, promjene u namjeni iz tricikla u bicikl bez pedala su jednostavne, bez alata. Roditelji mogu lako izmijeniti proizvod po potrebi.

Svi modeli dolaze s patentiranim mehanizmom kotača, dva stražnja kotača pretvaraju se u dvostruke kotače bez alata. Kada dijete naraste i počne koristiti bicikl bez pedala, papučice se mogu lako pohraniti na posebno mjesto ispod sjedala.

TRIKE EXPLORER nudi 4 mogućnosti korištenja:

 • Tricikl za malu djecu (10-36 mjeseci)
 • tricikl s upravljanjem roditelja (18-36 mjeseci)
 • Tricikl s pedalama za samostalnu vožnju (24-36 mjeseci)
 • Bicikl bez kotača 2-5 godina

GLOBBER bicikl bez pedala namijenjen je djeci od 2-5 god. Upravljač se namješta u dvije visine, s mekanim izdržljivim ručkama. Čvrsti okvir, veličina kotača 8,5 cola, 21,5 cm, od EVA izdržljive pjene neke su od njegovih karakteristika. A bicikl bez pedala odlična je priprema za ljubav prema biciklizmu i u odrasloj dobi.

Možda niste znali, ali rolanje je jedan od najsigurnijih sportova (sigurniji od biciklizma i trčanja). Zaštitna oprema značajno pridonosi smanjenju broja povreda prilikom rolanja, jednostavna je i sastoji se od štitnika za dlanove, laktove i koljena te kacige. Najčešće ozljede su modrice i ogrebotine, ali previše toga se ni ne može dogoditi na terasi, zar ne? STAMP Inline Role 2u1 rastezljive su na 4 veličine (27-30) i namijenjene su djeci od 3 godine i više.

Dakle, ne trebate otići dalje od balkona ili vlastitog dvorišta, a djeci možete omogućiti puno dobre zabave!

A znate li koje su koristi redovite fizičke aktivnosti?

 • Pomaže zdravom razvoju kosti i mišića
 • Povećava mišićnu masu i izdržljivost
 • Pomaže u regulaciji tjelesne težine
 • Smanjuje tjeskobu i stres. A stresa i tjeskobe ovih dana imamo i previše!
 • Povećava samopouzdanje i poboljšava samopoštovanje
 • Doprinosi dobrom snu
 • Ima blagotvoran utjecaj na zdravlje

Sve akcije trenutno mogu se provjeriti ovdje https://www.babycenter.hr/akcije, a Baby Center svakodnevno će na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/.