Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Ostani dijete u duši…

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Yamamay započinje blagdansku sezonu s novim Disney projektom, predstavljajući kapsula kolekciju inspiriranu s nekoliko najpoznatijih likova: Mickeyjem Mouseom, Minnie i Daisy Duck. Koristeći iste uzorke, modele, boje i tkanine, Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Od sveg mog srca ti želim da nikada dovoljno ne odrasteš i da u životu razočarano pomisliš: “Molim vas, ne pričajte mi bajke”.

Vesna Ferluga – Antić / knjiga: “Djeca znaju, i točka”

Kapsula kolekcija za žene i djevojčice, posvećena Minnie Mouse i Daisy Duck, licencirana je od strane Disneya®, sadrži pidžame, spavaćicu, kućni ogrtač, papuče i donje rublje.

Kapsula kolekcija za muškarce i dječake, posvećena Mickey Mouseu, sadrži pidžame, čarape i donje rublje, a rado će ih nositi muška publika, neovisno o godinama.

Lica i imena ovih poznatih likova pojavljuju se na svim odjevnim predmetima u kolekciji, a čine savršene božićne darove za cijelu obitelj. Odrasli i djeca naprosto vole Disney® likove stoga ako odaberete poklon iz ove, najnovije kapsula kolekcije zasigurno nećete pogriješiti, samo ćete izmamiti koji osmijeh više kod svojih najmilijih.

Novu Disney® kolekciju pronađite u Yamamay trgovinama ili na www.yamamay.com

Pročitajte još

Zanimljivosti

Hrvatice posebno vole haljine koje prate svjetske modne trendove poput maxi haljina, točkastog uzorka ili haljina u svijetlo plavoj i maslinasto zelenoj boji.

Zanimljivosti

Novom suradnjom nastala je svestrana kolekcija naočala “STING X SUPERGA” koja naglašava kultni Superga stil te energičan i originalan stil ST!NG-a.

Fashion report

Za vrijeme hladnih dana važno je da odjeća i obuća koju nosimo bude udobna i topla, ali ništa manje važan nije ni estetski dio...

Drama Queen

Danas svog najdražeg Ruskog Princa mogu jedino zvati - Štetočina.

Advertisement