Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Ostani dijete u duši…

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Yamamay započinje blagdansku sezonu s novim Disney projektom, predstavljajući kapsula kolekciju inspiriranu s nekoliko najpoznatijih likova: Mickeyjem Mouseom, Minnie i Daisy Duck. Koristeći iste uzorke, modele, boje i tkanine, Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Od sveg mog srca ti želim da nikada dovoljno ne odrasteš i da u životu razočarano pomisliš: “Molim vas, ne pričajte mi bajke”.

Vesna Ferluga – Antić / knjiga: “Djeca znaju, i točka”

Kapsula kolekcija za žene i djevojčice, posvećena Minnie Mouse i Daisy Duck, licencirana je od strane Disneya®, sadrži pidžame, spavaćicu, kućni ogrtač, papuče i donje rublje.

Kapsula kolekcija za muškarce i dječake, posvećena Mickey Mouseu, sadrži pidžame, čarape i donje rublje, a rado će ih nositi muška publika, neovisno o godinama.

Lica i imena ovih poznatih likova pojavljuju se na svim odjevnim predmetima u kolekciji, a čine savršene božićne darove za cijelu obitelj. Odrasli i djeca naprosto vole Disney® likove stoga ako odaberete poklon iz ove, najnovije kapsula kolekcije zasigurno nećete pogriješiti, samo ćete izmamiti koji osmijeh više kod svojih najmilijih.

Novu Disney® kolekciju pronađite u Yamamay trgovinama ili na www.yamamay.com

Više

Trendovi

Vanilla girl trend lako je zamijeniti s prošlogodišnjim Clean girl trendom čija je glavna odlika minimalizam.

Fashion report

I danas nakit zadržava svu svoju simboliku, vjerski motivi štite, drugi komadi su odraz statusa i moći, a treći prikazuju našu osobnost i nadopunjujući...

Fashion report

Nakon što su njene haljine osvojile Hollywood, dizajnerica Matija Vuica se prihvatila novog izazova i prihvatila je poziv Damira Kedže da izradi njegov kostim za nastup na ovogodišnjoj...

Darivanje

Nezadovoljstvo izgledom najgori je ubojica strasti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.