Osvoji neodoljive Guliver gležnjače!

Činjenica je da jeftina kineska roba zauzima 90% hrvatskog tržišta, ali isto tako tu je i činjenica kako su hrvatski kupci postali sve educiraniji. Danas s lakoćom čitaju piktograme i informiraju se o materijalima i izradi, kaže nama Sandra Duilo vlasnica dobro nam poznatog branda Guliver.

Za one koji još ne znaju, proizvodni pogon Gulivera nalazi se u Solinu, a tvrtka broji 88 zaposlenika. Proizvode obuću (čizme, gležnjače, cipele, balerinke, sandale, japanke i natikače) te popratni accessoires (torbe, remeni i novčanici). Kupci su prepoznali njihov proizvod te su jako zadovoljni omjerom cijene i kvalitete. Svi su proizvodi isključivo izrađeni od kvalitetne kože, a kupci to znaju i cijene.

Vlasnica, Sandra Duilo sudjeluje u dizajnu i organizaciji proizvodnog procesa, nabavi sirovina i odabiru materijala. Voditelj je maloprodajnog lanca, kako zaposlenika tako i vizualnog identiteta svih trgovina. Naravno, Sandra je snažna žena, ali sve je to moguće uz veliku pomoć dragih joj kolega. „Guliver je jedan odličan tim“, kaže Sandra.

Njihova kolekcija jesen-zima dosta je „dark“, cijela je u bezvremenskoj crnoj boji. Stil je pomalo vojnički, s primjesama retro štiha. Trend su izrazito upečatljivi đonovi koji se nalaze na cipelama, gležnjačama i čizmama. Jedna takve Guliver gležnjače, upečatljivog đona, poklanjamo. Nekolicina modela je napravljena i za publiku sklonoj klasičnoj eleganciji.

 

OSVOJI GULIER GLEŽNJAČE!

Želiš osvojiti ove predivne gležnjače s naslovne fotografije? Ne brinite za broj!

Samo završi stih:

Božić se bliži.
Nogica divno
U čizmicu klizi.
Čizmice………

Želite li osvojiti ovu vrijednu nagradu, pošaljite sms-om ključnu riječ SHEGULIVER i svoje podatke: ime, prezime na 60252 (2,40kn/sms), a uz to nam trebate napisati završetak stiha, riječ koja vam padne na pamet… na što vas asocira, što budi u vama, ali zapamtite – 1 riječ.

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe klijenta i portala She.hr.
Osobni podaci neće biti korišteni niti prosljeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 11. studenoga 2015. u 15:59 nakon čega ćemo unutar ovog članka objaviti imena dobitnice.

Organizator usluge: Mape medijski servis d.o.o., Tomašićeva 12, 10 000 Zagreb, OIB: 26149556435
Operator usluge: Fin Agent d.o.o., Radnička 39, 10 000 Zagreb, OIB: 1609693397, tel. 01/2357000

Dobitnica: Biserka Kuliš