Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Osvoji s.Oliver Scent of You

Novi senzualni mirisi za žene i muškarce s.Oliver Scent of You slave te navodno slučajne susrete, ta očaravajuća iznenađenja i neopisivi prvi dojam – kao da je to sudbina unaprijed odredila.

Čarobni trenutak kad se sretnu pogledi dviju duša i kad je velika sreća nadomak ruke. Kad slučajnost postane sudbinom te se u pravo vrijeme nađete na pravome mjestu. Katkad se čini da u ljubavi viša sila upleće svoje prste – samo nekoliko trenutaka kasnije i bilo bi prekasno. A što ako te trenutke uvijek možemo nositi sa sobom?

Miris koji nas svaki dan obavija može biti ključ kojim ćemo otvoriti vrata nezaboravnih trenutaka. Novi senzualni mirisi za žene i muškarce s.Oliver Scent of You slave te navodno slučajne susrete, ta očaravajuća iznenađenja i neopisivi prvi dojam – kao da je to sudbina unaprijed odredila.

U zraku se osjeća čarolija

Mirisi nam otključavaju skrivena blaga: sjećanja. Od naša četiri osjetila osjet mirisa je najneposrednije povezan s unutarnjim slikama posebnih ljudi ili trenutaka. Nevažno je li riječ o percepciji mirisa u prolazu, intenzivnom, bliskom doživljaju mirisa koji pripada nekoj osobi ili pak mirisu pulovera ili šala zbog kojeg odmah pomislimo na osobu koja ga nosi.

Mirisi zavode, bude asocijacije, bude emocije.

Stoga mirise sasvim svjesno rabimo kako bismo ostavili senzualan potpis: ženski miris s.Oliver Scent of You stapa se s kožom te je čaroban pratitelj svakog ponovnog susreta; muški se miris pamti zbog svojih posebnih sastojaka te se vrlo lako ponovno prepoznaje. Oba mirisa naglašavaju čaroliju posebnih trenutaka i sigurnost da će sve u životu ispasti kako treba.


Darujemo tri čitateljice!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 5. kolovoza točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnice:

  • Jelena Roknić
  • Andreja Baričević
  • Jasmina Škoda

Više

Moj dom

Etro mirisne svijeće i mirisi za dom profinjenih i elegantnih nota stvaraju savršenu mirisnu kulisu ovih blagdana, i onaj divni, cosy osjećaj koje oduvijek...

Beauty report

Zato je pravo vrijeme da se prisjetimo naših/vaših najdražih parfema iz čarobnog L'Erbolarija. Dobra je stvar, većina ovih parfema je i za vas i...

Zanimljivosti

Pametno rješenje je ponijeti omiljeno mini pakiranje svog najdražeg proizvoda.

Moj dom

Soda bikarbona, osim za kuhanje i pranje, ima još neke korisne i praktične namjene, pa pogledajte koje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.