Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Osvojile ste ga, ali kako ga zadržati?

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu pomoći da ga zadržite!

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu pomoći da ga zadržite!

Ovdje je 12 učinkovitih načina, kako ga možeš zadržati uz sebe!

1. Budite spontani

Nemojte se pretvoriti u kraljicu drame nakon prve zajedničke noći. Budite opušteni i ponašajte se ležerno. Budite onakvi kakvi ste bili prije intimnosti. Seksualnost je velika stvar za ženu, ali ne brinite što će biti. Ne pretvaraj se u drugu osobu.

Nemojte planirati svaki svoj korak i pokažite mu da razmišljate o budućnosti. Umjesto toga, ponašajte se opušteno, što će vas natjerati da vas još više želi. Neki se muškarci uplaše kad osjete da ste se zbližili i da od veze očekujete više. Dajte mu vremena da shvati da najvjerojatnije želi iste stvari kao i vi. Nemojte se držati za to, ali ostanite blizu.

Pokažite mu svoju ležernu stranu dok mu pokazujete da vam je stalo. Neka on inicira sljedeći sastanak. To će mu dati osjećaj kontrole koji će mu pomoći da prizna svoje potencijalne osjećaje prema vama.

2. Preuzmite inicijativu i budite inovativni

Mnoge su žene u početku pasivne u krevetu. Vjerojatno zato što se još nisu potpuno opustile pred muškarcem. Boje se preuzeti inicijativu.

Kod žene muškarce najviše privlači njezino samopouzdanje, a preuzimanjem inicijative pokazujete mu da ste vrlo samouvjerena, snažna i neovisna žena. To mu pokazuje da znate tko ste i što želite te da se ne bojite to i dobiti. Dakle, nemojte se bojati dati svom muškarcu do znanja kada ste raspoloženi za seks. Nemojte se bojati napraviti prvi korak i recite mu koje su vaše želje u krevetu. Iznenadite ga i željet će vas još više. On će vam reći svoje duboke tajne i želje.

Počet će vaš seksualni život doživljavati kao nešto uzbudljivo i nepredvidivo.

3. Žene su same sebi najgori kritičari

Zaboravite ideju da morate imati savršeno tijelo da biste napalili muškarca, jer to ne može biti dalje od istine. Prestanite se uspoređivati s top modelima i porno glumicama i zapamtite da vaš muškarac ne traži vaše mane.

Umjesto da se fokusirate na svoje nesavršenosti, fokusirajte se na svoje ženske. Morate naučiti kako sebe doživljavati kao seksualno biće. Morate početi voljeti sebe, uživati u seksu, a partner će vas slijediti.

Problem sa ženama je taj što su same sebi najgori kritičari!

Onog trenutka kada naučite prihvatiti svoj izgled i konačno shvatite da vaš muškarac ne vidi vaše nesavršenosti, već ženu do koje mu je stalo, onu koja ga privlači, osjećat ćete se seksi i samouvjereno!

4. Zadirkujte ga

Seksualni život ne počinje i ne završava u spavaćoj sobi. To može biti cijeli dan priprema za ono što će se dogoditi noću. Tako povećavate razinu znatiželje, interesa i uzbuđenja. Što može biti bolje od toga? Flertujte sa svojim muškarcem gdje god se nalazili. Svakako se poigrajte s njegovom maštom, ali nikada ne otkrivajte previše. Ugrizite mu donju usnicu, zaplešite za njega ili ga gledajte izazovno duboko u oči.

5. Nemojte biti naporni

Uplašeni ste, niste sigurni jeste li bili samo avantura za jednu noć i ne znate što učiniti da promijenite svoje stavove. Mislite da je najbolji način nazvati ga ili mu stalno slati poruke. No, upravo to ne biste smjeli učiniti jer on više neće htjeti provoditi vrijeme s vama.

Za vas je seks intiman čin i jednostavno ste se s njim povezali bez ikakve namjere. I u tome nema ništa loše. Samo morate paziti da ne budete naporni, jer to nitko ne voli. Ako se muškarac počne osjećati kao da ga gušite, pobjeći će.

Držite ga blizu i dajte mu razloga da misli da ste još uvijek jako zainteresirani, samo mu dajte malo prostora za disanje i nemojte ga previše forsirati. Koračaj malim koracima.

6. Ne očekuj previše od njega samo zato što si se poseksala s njim

Kada prvi put spavate s muškarcem, taj čin može biti važniji vama nego njemu. Poznato je da muškarci i žene različito gledaju na seksualnost. Ponekad je za muškarce seks samo fizička aktivnost, dok ga žene doživljavaju kao nešto dublje.

Važno je da ste oboje željeli vezu i uživali u njoj. Zbog toga ne bi trebala misliti da te iskorištava za seks i ne bi se trebala ponašati kao da ti nešto duguje.

Najbolje što možete učiniti je smanjiti svoja očekivanja. Prvo, to će mu pokazati da ste ležerni u vezi s onim što se dogodilo, a drugo, to će ga natjerati da želi više. Ovo je jedna od najboljih stvari koje možete učiniti za sebe. Pazi na svoje emocije. Uzmite si vremena. Ako treba biti nešto više, bit će s vremenom.

7. Strpljenje je vaš najbolji prijatelj

Želiš znati na čemu si i želiš znati odmah prije nego se emocionalno vežeš za njega. Želite voditi razgovor u kojem oboje otkrivate svoja očekivanja. Postoje pitanja u vašoj glavi: “Poševili smo se, ali što sad? Želi li još jednu noć? Želi li prijateljstvo s povlasticama? Ili se nada da će ovo prerasti u pravu vezu? Kako da ga natjeram da se zaljubi u mene?”

Posve je razumljivo da ne želite da vas netko obmane i da želite znati sve od početka, ali važno je da ga ne prisiljavate da vam odmah u startu da sve odgovore.

Moguće je da još uvijek nije siguran u svoje osjećaje i namjere i treba mu vremena da se predomisli. To ne znači da do toga na kraju neće doći. To samo znači da to mora sam shvatiti. Zadnje što želite učiniti je vršiti pritisak na njega jer će se uspaničiti i otići.

Strpljenje je vaš najbolji prijatelj. Neka se stvari odvijaju pravim tempom i dugoročno ćete biti zahvalni.

8. Oduševi ga

Ne zaboravite da vaš mozak ima veliku moć i ako ga pravilno koristite, može postati vaš najveći spolni organ.

Većina žena se boji da će ih njihovi seksualni partneri doživljavati samo kao seksualne objekte i da im neće pokazivati njihove druge kvalitete. Stoga morate muškarcu pokazati da ste osoba, a ne samo objekt njegove fizičke želje. Morate mu pokazati da ste inteligentni i zanimljivi te da imate puno toga za ponuditi osim svojih vještina u spavaćoj sobi.

Pazite da ne razmišljate samo svojim tijelom – uvijek uključite svoj um u proces. Neka vas vaš muškarac vidi kao prijatelja i poštovanog pojedinca. Podijelite s njim svoje misli i ideje o životu i zavedite ga riječima. Natjerajte ga da se zaljubi u vaš mozak, a ostalo će uslijediti.

9. Pokažite mu da je vrijedan

Iako mnogi muškarci vole da ih se doživljava kao teške i neemotivne, istina je obično drugačija. Većina muškaraca ima krhki ego i svjesni su vlastitih nesavršenosti i pogrešaka. Posebno su ranjivi kada su na početku intimne veze. Stalo im je jesu li dobro obavili posao i sviđaju li vam se. Pobrinite se da ojačate njegov ego.

Jedan od načina da ga obuzdate je da mu kažete neke bijele laži. Recite mu da je on najbolji muškarac kojeg ste ikada imali ili da vas napaljuje kao nitko prije njega. To će mu pomoći s njegovom nesigurnošću i pomoći mu da se osjeća sigurnije u vašoj blizini.

Pokažite mu da je vrijedan vašeg vremena i truda i izvan spavaće sobe. Mali poticaj njegovom egu učinit će čuda za njegovo samopouzdanje.

10. Ostanite seksi i tajanstveni

Potrudi se biti lijepa zasebe, ali i za njega, a da on ne primijeti da si se potrudila oko toga. Pokažite mu svoju najbolju stranu i usredotočite se na svoje kvalitete. Bitno je da ste mu privlačni svaki dan, čak i izvan spavaće sobe.

Budite odjeveni tako da ne otkrivate previše, ali ni premalo. Tako će se pitati što je ispod vaše odjeće. Uvijek nosite isti parfem kad ste zajedno jer će to postati nešto što će ga uvijek podsjećati na vas.

Flertuj s njim kad god imaš priliku. Dodirni ga neočekivano i nježno.

11. Pusti ga da te lovi

Muškarci su lovci. To im je u prirodi i to je jedina istina, ma što vam tko pričao. Nemojte se bojati s njim igrati vruće i hladne umne igre ili ga s vremena na vrijeme ignorirati. To ne znači da biste trebali biti grubi ili neemotivni, to samo znači da biste trebali biti malo tajnoviti.

Pokažite mu da imate granice i dopustite mu da vas lovi ako vas želi imati. Ali pazite da ne pretjerate jer biste mogli izgubiti svaki interes. Neka vas on nazove i neka vas prvi kontaktira.

Pokažite mu da ste vrijedni njegovog truda i da vas neće lako osvojiti. Ovo je siguran način da ga emocionalno vežete. Pokažite mu da želite da vas progoni i on će udvostručiti svoje napore. Muškarci se vole osjećati poželjno!

12. Budite svoji

Kad ste s nekim novim, vaš prvi impuls je učiniti sve što je potrebno da vas ta osoba zavoli, a to je sasvim prirodno. Ali ne bi se trebala mijenjati ni zbog koga, a kamoli zbog muškarca s kojim si upravo spavala. Kad god započnete novu vezu, morate se pobrinuti da sačuvate svoj integritet i osobnost netaknutima. Najbolji način da nekoga privučete je da budete ono što jeste.

Ako se pretvarate da ste netko tko niste, on će to osjetiti i manipulirati vama. Osim toga, mijenjanjem sebe samo mu pokazujete svoju nesigurnost i manjak samopouzdanja, što nikad nije privlačno. Pokažite mu da znate tko ste, što želite i da niste voljni promijeniti svoje ponašanje i stavove zbog njega ili bilo koga drugoga – to će ga natjerati da vas poštuje!

Izvor: citymagazine.si

Ne propustite

Dobar posao

Motovunski Manifest sadrži 7 načela za budućnost ženskog liderstva u Hrvatskoj.

Darivanje

Nanošenje dnevnog make up-a trebalo bi biti nešto najlakše i najjednostavnije (i najbrže, pogotovo ujutro za spavalice!).

Beauty report

FOREO, švedski skin-tech div, ima savršeno rješenje omiljeno među čitateljima za postizanje savršenog zategnutog i podignutog izgleda – BEAR 2 Eyes & Lips!

Seks

O čemu maštaju žene?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.