Osvojite Moj planer

Magdalena Bešker i njena Ulica snova nedavno su proslavile pet godina postojanja – postoji li bolji razlog, osim možda blagdana, da vas zajedno razveselimo poklonom?

Kako u njenim počecima nije postojao za nju dovoljno lijep ženski planer, Magdalena je odlučila uzeti stvar u svoje ruke i osmisliti sama ovo malo, šareno čudo! Uz pomoć dizajnerice krenula je u osmišljavanje unutrašnjosti. Želja joj je bila da unutrašnjost bude vesela, šarena i sadržajem prilagođena svakoj ženi. Format je došao sam po sebi – malen i praktičan za svaku žensku torbicu. Korice su morale biti posebne i drugačije od svih korica rokovnika na koje smo svi navikli, genijalne tvrdo-mekane korice koje su od gumeno-kožnog materijala i koje se mogu personalizirati. A najbolje od svega je što ih svake godine ima u 50-ak boja.

moj-planer

Daleko najveća posebnost svih ovih proizvoda je personalizacija. Na korice se može ugravirati bilo što – od imena i prezimena, nadimaka, citata, posveta, logotipa do slika. Kupci ovih proizvoda mogu biti jako maštoviti i samim time ćete pokloniti definitivno najoriginalniji poklon.

Svi proizvodi se mogu pogledati i naručiti na internet stranici www.ulicasnova.hr i na facebook Moj Planer.

Ulica snova za najsretniju čitateljicu pripremila je personalizirani Moj planer za 2017. godinu (boju planera i natpis birate sami)! Što trebate?

  1. Ako još niste, lajkajte FB page She.hr i Moj planer.
  2. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, upišite #mojplaner.

Prijave primamo do 16. prosinca, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnica Lana Gugić