Osvojite testiranje na 540 namirnica biorezonantnim uređajem i krenite mijenjati svoje navike nabolje!

Virtus5_biorezonanca

Jeste li među onima koji donesu odluke početkom godine, ali ih teško realiziraju? Zaborave na njih…Odustanu? E, ako jeste možda imamo rješenje. U suradnji s holističkim centrom Virtus5 i njegovom vlasnicom Helenom Zeman Mandić, She.hr jednu od vas daruje testiranjem biorezonantnim uređajem Sensitive Imago koji traje svega 30-ak minuta, a objedinjuje više od 540 namirnica, pokazuje imate li alergije, jeste li na nešto intolerantni, imate li u organizmu otrove ili neke druge štetne tvari.

Helena Zeman Mandić pristupit će vam individualno te osim usluge biorezonantne dijagnostike napraviti savjetovanje te plan prehrane u skladu s vašim rezultatima.

„Kroz nešto manje od pola sata vrlo ćemo jasno i precizno uvidjeti postoje li u vašem organizmu reakcije na neke namirnice, na što ste alergični, što izbjegavati, imate li možda kakve otrovne tvari u organizmu te u kakvom vam je stanju cjelokupni metabolički sustav, odnosno organizam. Upravo tako precizno iskazani rezultati mogu vam pomoći da podignete kvalitetu života ili vam jasno ukazati na postojeće upalne procese u organizmu te alarmirati, ako je potrebno, da posjetite liječnika. Uz savjetovanje pripremit ću i personalizirani jelovnik, kao i prilagođeni plan prehrane da bi se organizam vratio u ravnotežu. U ovo stresno vrijeme te doba kada je sve veći broj slučajeva intolerancije na gluten, laktozu i niz prehrambenih namirnica, upravo nas informacije o intoleranciji mogu usmjeriti na to da promijenimo pristup prehrani, spriječimo razvoj bolesti i počnemo živjeti zdravije i kvalitetnije.”

Što je biorezonanca i čemu služi?

Biorezonanca je neinvazivna metoda s novim pristupom u dijagnosticiranju i terapiji koja pomaže našem tijelu povratak u ravnotežu. Koristi elektromagnetske frekvencije za otkrivanje i tretiranje patologija, bakterija, virusa i parazita, kao i toksina, teških metala i drugih štetnih tvari. Zasnovana je na konceptima akupunkture, homeopatije, prirodne medicine i biofizike. Stanice u tijelu se biorezonantnom metodom dovode u prirodnu ravnotežu koja je preduvjet za ozdravljenje i vitalnost.

„Biorezonanca dijagnosticira prave – često skrivene – uzroke bolesti u najranijoj fazi, dok u tijelu još nema organskih promjena. Primjenjuje se i kao nadopuna, u kombinaciji s bilo kojom drugom vrstom konzervativnog liječenja. Dobra je kod otkrivanja sustava i organa sa funkcionalnim ili strukturalnim promjenama, prevencije bolesti, jačanja imuniteta, otkrivanja netrpeljivosti na hranu (intolerancija) i aditive, alergija svih vrsta, za otkrivanje prisutnosti virusa, bakterija, gljivica, parazita i mikroorganizama,  detektiranja teških metala i toksina u tijelu, jačanja pojedinih organa, postizanja idealne tjelesne težine, bolje izdržljivosti kod sportaša te određivanje individualne terapije“, objasnila je Helena Zeman Mandić

Helena Zeman Mandić

Tijekom 23-godišnje karijere rada u marketingu Helena je kontinuirano radila na sebi. Vođena željom da poboljša kvalitetu života, završila je škole i tečajeve iz područja alternativnih i energetskih oblika liječenja:  školu energetske medicine i biorezonance Da Vinci College of Holistic Medicine, školu nutricionizma Magistra, edukaciju za licenciranog TRE terapeuta, specijalističko usavršavanje za Sensitiv Imago terapeuta, EFT terapeuta te školu za voditelja Sistemskih konstelacija “Škola”, Branka Devčić. Stečeno iskustvo i potreba da pomogne drugima da se zdravo hrane te steknu zdrave navike usmjerili su je i na područje prehrane. Ispričala nam je kako vidi svoj put: „Neprekidna potreba za traženjem načina kako tijelo i duh dovesti u balans nakon napornih radnih dana u korporacijama, čestih putovanja i obiteljskog života nagnala me da tražim pomoć u novim znanjima i tehnikama koje nisam imala, a koje su mi pomagale da lakše prebrodim zahtjevnu svakodnevnicu. To što sam počela primjećivati benefite “rada na sebi” u jednom trenutku dovela je do točke u kojoj se ta unutarnja potreba za novim znanjima prvo pretvorila u hobi, a onda je nekako spontano prerasla u posao. Baveći se ovim “poslom” (jako mi ga je teško zvati poslom)  po prvi puta sam shvatila što je zapravo rad iz dubine srca. Znanja koja imam s radošću i bez zadrške prenosim svojim klijentima želeći im olakšati i život učiniti kvalitetnijim. Za to nije potrebno puno odricanja i muke. Ponekad je dovoljno nekoliko preinaka kako bi izvukli maksimum iz svog tijela, a onda i duha. Zadovoljan osmijeh klijenata moja je svakodnevna nagrada.“

Više o samom centru i područjima rada Helene Zeman Mandić potražite na stranici njenog centra Virtus5, Facebook stranici centra ili Instagram profilu i pročitajte korisne informacije o namirnicama i zdravoj prehrani.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 15. siječnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Miona Jakelić