Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Osvrt na film: Mačak u čizmama – Posljednja želja

Ovaj animirani film bavi se svima dobro poznatim Mačkom koji se pojavljuje u filmovima o Shreku, a koji je poznat po svojoj odvažnosti i hrabrosti.

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

DreamWorks Animation u kinima predstavlja novu pustolovinu pod nazivom “Mačak u čizmama: posljednja želja”. Ovaj animirani film bavi se svima dobro poznatim Mačkom koji se pojavljuje u filmovima o Shreku, a koji je poznat po svojoj odvažnosti i hrabrosti.

Međutim, u ovom filmu pratimo Mačka koji je uvidio da slava može biti iznimno osamljujuća i besmislena. Da je život bez istinskih prijatelja i obitelji isprazan i dosadan. Da me mora sve prepreke i probleme rješavati sam, već da može potražiti pomoć. Kroz pustolovinu koju prolazi malo po malo uči koliko je važno imati pozitivan stav, koliko je važno zajedništvo i sloga, te da je odnos s dragim ljudima puno važniji od sebičnih ciljeva.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik i prikazuje se u 2D i 3D formatu.

Za djecu: 8+.

Za roditelje: Film obiluje gegovima i smiješnim situacijama koji će nasmijati i roditelje.

Nasilje: Ima puno nasilja i prikazano je na smiješan i simpatičan način. Na primjer kada je prikazano kako je Mačak izgubio svojih 8 života. Baš zbog toga bi nakon filma bilo dobro porazgovarati s djecom o stvarnim posljedicama nasilja. Dobro je poznato da djeca vrlo rado oponašaju junake iz omiljenih filmova i crtića bez obzira radilo se o opasnim radnjama ili ne.

Zastrašujući prizori: Prizori u kojima se Mačak susreće s Vukom manjoj djeci bi mogli biti zastrašujući.

Rječnik: Rječnik je primjeren za djecu.

Seks: Nema seksualnih aluzija.

Tempo: Tempo varira od laganog do brzog, ali je prilagođen i mlađoj djeci.

Osvrt na pisala Iva Brčić

Više

Zanimljivosti

Dugoočekivani film „Bazen beskraja“ redatelja Brandona Cronenberga i hrvatske producentice Anite Juka u nedjelju, 22. siječnja, imao je veliku svjetsku premijeru na prestižnom Sundance...

Zanimljivosti

Wednesday predstavlja one izopćene klince iz zadnje klupe, nije ju briga što itko misli i uživa u tome što je drukčija.

Obitelj

Vampiri, čudovišta, kosturi, zombiji, ukleta kuća i skriveni jedrenjaci ovoj priči o odrastanju i prijateljstvu dodaju zanimljive likove i neobične situacije kroz koje vampir...

Zanimljivosti

Doslovce nitko od producenata i glavešina nezavisne kompanije Vestron Pictures nije imao vjeru u uspjeh "Prljavog plesa".

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.