Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Osvrt na film: Patuljci uzvraćaju udarac

“Patuljci uzvraćaju udarac” je animirani film o djevojčici Chloe koja se mora nekako uklopiti u novo društvo u novom gradu, a pri tome joj probleme stvaraju čudovišta iz druge dimenzije.

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

“Patuljci uzvraćaju udarac” je animirani film o djevojčici Chloe koja se mora nekako uklopiti u novo društvo u novom gradu, a pri tome joj probleme stvaraju čudovišta iz druge dimenzije.

Tu nastupaju simpatični patuljci koji joj pomažu da se riješi tih malih napasnika. Film progovara o problemu socijalizacije i utjecaju grupe vršnjaka na ponašanje pojedinca. Također se proteže i tema ovisnosti o mobitelima i društvenim mrežama. Iako naslov djeluje kao da se radi o zabavnoj i šaljivoj avanturi, film je jako dosadan roditeljima i djeci. Film se prikazuje u 2D i 3D formatu, te je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Za djecu: 5+.

Za roditelje: Film će roditeljima biti dosadan.

Nasilje: Nasilje se rijetko prikazuje. Recimo kada mala čudovišta grizu patuljke.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je primjeren i mlađima.

Autorica: Iva Brčić, Najsretnija beba Hrvatska 

Više

Zanimljivosti

Drugo izdanje Ponta Lopud festivala u lipnju će otok Lopud po drugi put pretvoriti u kreativno kulturno središte profesionalaca filmske industrije, mjesto susreta, razmjene...

Zanimljivosti

Film „Avatar“ Jamesa Camerona počeo se prikazivati u kinima 2009. godine i od tada je na tronu najuspješnijeg filma svih vremena.

Savjeti i preporuke

Eucerin zaštita od sunca za dječju kožu posebno je razvijena kako bi zaštitila nježnu kožu i pružila učinkovitu biološku zaštitu stanica.

Zanimljivosti

U kina je stigao animirani film “Loši momci” koji je snimljen po istoimenoj seriji popularnih dječjih knjiga autora Aarona Blabeya. Inače, knjige su objavljene...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.