Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Otkrij svoj potencijal!

Ne moraš se oslanjati na sreću. Možeš prepoznati i izgraditi navike u ponašanju, koje će ti dopustiti da otkriješ viziju svojih potencijala i uspjeha.

Većinom želimo raditi velike stvari u životu. No, nikada nas nisu naučili kako da otključamo naš istinski potencijal. Zato lako gurnemo ciljeve u stranu ili čak odustanemo od njih.

Gledamo na uspjeh drugih i pitamo se kako je moguće da su oni dobili sve?

Ako želiš postići sličnu razinu uspjeha, trebaš pronaći ono što je ispravno za tebe i moraš krenuti za tim. Dobra vijest je da je to u tvojim rukama, i to više nego što misliš.

Ne moraš se oslanjati na sreću. Možeš prepoznati i izgraditi navike u ponašanju, koje će ti dopustiti da otkriješ viziju svojih potencijala i uspjeha.

Points of you

Coaching s alatima Points of you je pravo rješenje za ovakve slučajeve“, kaže nam Ivana Radić. „Svaka stvar ili predmet koji vidimo, svaka sitnica u životu ima bezbroj perspektiva, a pravi je izazov gledati na stvari iz nove perspektive, one koja nam nije bila u vidokrugu. Otuda krećemo prema boljoj situaciji – ljubavnoj, poslovnoj, životnoj.“

S Ivanom sam započela radionice jer sam htjela imati jasnoću onoga što želim i dobiti nove uvide o sebi. Njeno vodstvo je zaista izvrsno, zna što radi, obavi pripremu prije svake radionice, sve teče s lakoćom. Ja se osjećam ugodno i opušteno osjećam tijekom radionica te budem jako zadovoljna s uvidima koje dobijem.

Veronika. M.

Više o tome što možeš dobiti pročitaj ovdje.

Poklanjamo jedna individualni sat na temu koja te najviše muči.

Vrijednost poklona: 300,00 HRK.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #she4she
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jasna Andrisevic Bittner

Više

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će na zadnjoj ovosezonskoj Ženskoj priči, i to na temu LITO IDE MALA , gdje će biti priče o...

Duh i tijelo

Znate li koja je vaša krvna grupa? Nemojte se iznenaditi ako se vaša, niže navedena karakteristika, pokaže vrlo preciznom.

Seks

Istraživanja pokazuju da svaki treći par nije sasvim zadovoljan svojim seksualnim životom.

Top menadžerica

Sve bolje šanse za ostvariti fantastičnu karijeru imaju i žene, koje sve češće viđamo na ključnim upravljačkim pozicijama, kao i u poduzetničkim vodama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.