Otkrijte novu destinaciju za vrhunsko opremanje interijera

Razmišljate li o opremanju interijera 10. i 11. svibnja svakako dođite u Westgate Shopping City gdje se otvara Möbel Land – pravo malo kraljevstvo ekskluzivnog namještaja i neodoljivih detalja za dom.

Vrhunska kvaliteta, iznimni brendovi i modeli koji do sada nisu bili dostupni u Hrvatskoj smješteni su na oko 6.000 četvornih metara ove nove, luksuzne destinacije.

 

 Mobel Land, Ewe kuhinja dura

Tijekom slavljeničkog vikenda, na dan službenog otvorenja u petak 10.5. od 14:00 h i u subotu 11.5. od 11:00 sati, sve posjetitelje očekuje mnoštvo zabave, nagradnih igara i drugih iznenađenja. Okupljeni će moći uživati u njemačkim delicijama uz urnebesnog Maria Petrekovića, a za svaki potrošeni iznos, bez obzira na visinu računa, omogućeno je sudjelovanje u ‘Kolu sreće’ gdje baš svaki kupac dobiva.

 

Mobel Land, spavaća soba Altona

Također, svaki kupac moći će sudjelovati u nagradnoj igri naziva ‘Möbel Land Vas vodi u Legoland’, za četiri osobe (dvoje odraslih i dvoje djece), koja je vrijedna čak 5.600 kuna. Organiziran je ‘Beauty corner’ za najmlađe kao  i fotografiranje u ‘Insta & FB kutku’ gdje je također prilika osvojiti nagrade. Aktivnosti će rezultirati i dobrim djelom za mališane u Klaićevoj bolnici. ‘Veliko srce za male heroje’ naziv je projekta za donaciju fotelja na razvlačenje, namijenjenih za potrebe smještaja roditelja uz dijete tijekom boravka na bolničkom liječenju unutar Klinike za pedijatriju i Klinike za kirurgiju.

 

Mobel Land, kauč kompozicija

Ako ste ljubitelj dizajna i kvalitete koji odolijevaju svim trendovima, Möbel Land zaslužuje biti visoko na listi mjesta za opremanje interijera.

Stoga, datume 10. i 11. svibnja odmah upišite u kalendar i posjetite Möbel Land u Westgate Shopping Cityju. U kraljevstvu vrhunskih interijera opremite svoj dom ili poslovni prostor po svojoj mjeri!

Više informacija potražite na web stranici: www.mobel-land.hr