Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Otkrijte pravu ljubav prema koži i okolišu uz NIVEA MagicBAR čvrste čistače za lice

NIVEA MagicBAR prva je certificirana linija prirodne kozmetike koja zadovoljava sve stroge smjernice standarda Ecocert® Cosmos Natural!

Većina nas se trudi živjeti u skladu s prirodom te učiniti život što zelenijim i održivijim. Kako bismo doprinijeli boljem svijetu i društvu u kojem živimo moramo krenuti od sebe i za početak pratiti jednostavne korake; biti pokretniji, provoditi što više vremena u prirodi, hraniti se zdravije i pažljivo koristiti proizvode za njegu, imajući na umu njihovu ambalažu i sastav.

Svakodnevno koristimo razne proizvode kako bismo zadovoljili potrebe naše kože, ali NIVEA zna kako istovremeno učiniti našu planetu sretnom. S novom linijom kompaktnih proizvoda za čišćenje lica, NIVEA je iz ljubavi prema koži i poštovanja prema okolišu, krenula novim putevima.

NIVEA MagicBAR prva je certificirana linija prirodne kozmetike koja zadovoljava sve stroge smjernice standarda Ecocert® Cosmos Natural! NIVEA MagicBAR čvrsti čistači za lice s ponosom predstavljaju inovativne, održive i prirodne formule koje vas neće iznevjeriti.

Čak i kod pakiranja NIVEA MagicBAR čvrsti čistači zagovaraju ekološki prihvatljivu alternativu. Papirnata ambalaža koju je moguće u potpunosti reciklirati sastoji se od održivog, FSC-certificiranog papira i recikliranih materijala. Osim toga, ne koristi se dodatni materijal za pakiranje kako bi se ambalažni otpad sveo na minimum.

Možda izgledaju kao sapuni, ali oni su sve osim toga. Konvencionalni sapuni imaju visoku pH vrijednost te mogu iritirati kožu te ju isušiti. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji nazvanoj Syndet, NIVEA MagicBAR čvrsti čistači posjeduju pH-vrijednost koja je posebno neutralna, a

jedinstvena i blaga formula optimalno je prilagođena individualnim potrebama kože bez isušivanja.

Upoznajte tri varijante NIVEA MagicBAR čvrstih čistača čija veganska formula ne sadrži sastojake životinjskog podrijetla, a papirnata ambalaža može se u potpunosti reciklirati.

Za blistavo lijepu kožu pobrinut će se NIVEA MagicBAR čvrsti čistač s ekstraktom ruže i vitaminom E. Njegova blaga, ali učinkovita formula će temeljito i dubinski očistiti vašu kožu i pružiti joj matirani look. Dobro navlažite ruke i nježno zapjenite NIVEA MagicBAR između dlanova. Ravnomjerno nanesite pjenu na hidratiziranu kožu lica i umasirajte je izbjegavajući kontakt s očima te na kraju isperite lice vodom.

 • Certificirana prirodna kozmetika.
 • Sadrži 99% sastojaka prirodnog porijekla.
 • Formula bez sapuna i mikroplastike.

Formula bez sapuna NIVEA MagicBAR čvrstog čistača za nečistu kožu neće vas iznevjeriti. Uz glinu i ekstrakt zelenog čaja sadrži 99 % sastojaka prirodnog podrijetla, a njegova formula bez sapuna i mikroplastike savršeno je prilagođena pH vrijednosti vaše kože.

 • Temeljito čisti i matira kožu.
 • Certificirana prirodna kozmetika.
 • Veganska formula – bez sastojaka životinjskog podrijetla.

Za temeljito čišćenje lica i matiran izgled isprobajte NIVEA MagicBAR čvrsti čistač za intenzivni piling s aktivnim ugljenom. Certificirani je prirodni kozmetički proizvod i sadrži  100 % sastojaka prirodnog porijekla.

 • Formula bez sapuna i mikroplastike.
 • Certificirana prirodna kozmetika.
 • Savršeno je prilagođen pH vrijednosti vaše kože.

NIVEA MagicBAR čvrsti čistači za piling mogu se koristiti dva puta tjedno, a primjena je vrlo jednostavna:

1. Namočite lice i proizvod toplom vodom.

2. Kružnim pokretima nježno nanesite proizvod na lice, pritom izostavite područje oko očiju.

3. Isperite vodom i uživajte u osjećaju mekane kože.


Darujemo jednu čitateljicu NIVEA MagicBAR čvrstiim čistačem s ekstraktom ruže i vitaminom E.

Pravila su jednostavna:

 • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
 • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
 • Možete se prijaviti samo jednom
 • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 13. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica je Đurđica Kristović Vete

Više

Zanimljivosti

Osvijestite se – zdravlje kože i lijepa preplanula boja 'postižu se' puno prije skidanja u kupaći kostim i nanošenja krema za zaštitu od sunca.

Savjeti i preporuke

Kada govorimo i njezi kože i proizvodima za njegu kože, recenzija je bezbroj, a stručnjaka isto toliko.

Darivanje

Održavanje optimalne hidracije ključno je za zdravu kožu, inače se koža isušuje i vizualno gubi sjaj i čvrstoću.

Beauty report

FOREO s ponosom najavljuje novi brend visokoučinkovitih skintech rješenja pod svojim okriljem: FAQ Swiss i njegove dugo iščekivane uređaje protiv starenja uz koje ćete...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.