Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Otkrili smo tajnu dugotrajne hidratacije kože

ANEW Hydra Pro Vita-D krema za lice najnovija je inovacija za njegu kože tvrtke Avon.

ANEW Hydra Pro Vita-D krema za lice najnovija je inovacija za njegu kože tvrtke Avon. Otkrićem da je vitamin D jedan od kritičnih partnera kože za dugotrajnu hidrataciju, u svom su znanstvenom laboratoriju u Suffern-u, New York, USA stvorili naprednu formulu koja pomaže aktivirati vitamin D u koži, kako bi se ojačala zaštitna barijera i održala hitratacija kože tijekom 72 sata.

Kao jedan on najinovativnijih brendova kroz povijest njege kože, kreator otkrića poput retinola, protinola i stabiliziranog vitamina C, Avonova ANEW linija sada donosi tehnologiju Pro Vita-D. Za razliku od ostalih krema, ova formulacija konkretno djeluje na aktiviranje vitamina D u površinskim stanicama kože. Vitamin D pomaže u jačanju zaštitne barijere na površini kože i djeluje na elastičnost, neujednačen ton kože i primjetne tanke linije i bore. Za kožu, vitamin D je presudan za zdrav izgled i hidratiziran zdravi ten.

Nakon samo jedne upotrebe Anew Hydra Pro Vita-D kreme koža trenutno izgleda i osjeća se glatko i podatno, uz svježu hidrataciju koja traje cijeli dan. Nakon tjedan dana koža dobiva onaj pravi zdravi sjaj i čvrstoću koja traje. Idealna je za sve dobne skupine, lagane formule bez dodatnih ulja, svježeg mirisa i nježne teksture koja se trenutno upija, doslovno klizi po licu s osvježavajućim osjećajem poput jutarnjeg umivanja.

“Ponosni smo na još jednu potpunu inovaciju koja dolazi iz naših znanstvenih laboratorija i donosi vrhunsku kvalitetu po povoljnoj cijeni, te tako omogućavamo i mlađoj publici, od 25 do 35 godina, da na vrijeme misli na svoju njegu. To je demografska populacija koja se aktivno bavi njegom kože i želi odmah adresirati promjene, svjesni da sada moraju učiniti više – kako bi koža u budućnosti izgledala najbolje”, naglašava Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu. „Anew linija donosi vrhunske inovacije u njezi kože koje omogućuju kompletan režim njege, za svaki tip i dob kože. Uz naše stručnjake i savjete, korisnik će uvijek naći što treba. Samo se obratite na pravom mjestu.“

Anew Hydra Pro Vita-D potražite u u Avonovom katalogu, po posebnoj cijeni od 69,90kn.

[box style=”0″]

Darujemo tri čitateljice!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite#She4She
  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem Facebooku, pozovite prijateljice
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. lipnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnice:

  1. Helena Deni Ćurić
  2. Kristina Abramovic
  3. Ivana Barić

[/box]

Više

Beauty report

Sve više žena širom svijeta uvode proizvode s hijaluronom u svoju rutinu njege kože i za to postoji dobar razlog.

Beauty report

Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice koja se bori protiv znakova starenja i vraća osjećaj zategnutosti i elastičnosti, zahvaljujući nagrađivanom Protinolu TM.

Savjeti i preporuke

U ladici ili na polici čuvate bočicu svog omiljenog parfema kojeg niste dugo koristili?

Trendovi

Znajući da je osjetljiva koža sve češći izazov za žene širom svijeta, kompanija Avon obogatila je svoju čuvenu Anew liniju s novom Anew Sensitive+...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.