Otvorio se divan showroom u centru Zagreba koji odlično spaja prirodu i dizajn

Centar Zagreba postao je bogatiji za još jedan predivan showroom. Na adresi Boškovićeva 18 smjestio se prvi showroom domaćeg brenda Furniture modeling na čijem su se otvorenju jučer pridružili brojni predstavnici medija.

Brend Furniture modeling ističe se po domaćoj i obiteljskoj proizvodnji čije je sjedište u Novoj Gradišci. Prepoznati su po dugoj tradiciji proizvodnje i prodaje drvenih proizvoda izrađenih od hrasta, bukve, jasena i oraha. Svi materijali za proizvodnju izrađuju se od drva hrvatskih šuma u kojima se gospodari prema strogi ekološkim i ekonomskim standardima.

U showroomu se po pristupačnim cijenama može pronaći izuzetno kvalitetan i dugotrajan namještaj izrađen od punog drveta. Radi se o proizvodima za koje nam je uvijek bitno da su izdržljivi i postojani, a istovremeno moderni i posebni. Teško se odlučiti samo za jedan komad namještaja, no svakako se u cijelom izboru ističu divne kuhinje i stolovi te masivni podovi i drvene stepenice koje vrlo lako mogu podići i zaokružiti priču svakog prostora.

Svi proizvodi osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj, a namijenjeni su domaćem i stranom tržištu pa je tako naš domaći i prirodni dizajn zahvaljujući Furniture modelingu otputovao u veliki broj zemlja, sve od Švicarske, Velike Britanije i zemlja Beneluxa pa do dalekog Maroka i Japana.