Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Outonomi, program za žene koje pokreću vlastiti biznis

Premium program Outonomi započinje 31. ožujka kick off retreatom u San Canzianu u Istri, a nakon toga slijedi 2,5-mjesečni online program.

Tko sam kada prestanem raditi ovo što radim? Tko sam kada prestanem biti na raspolaganju svima? Tko sam kada prestanem rješavati probleme? Tko sam izvan radnog vremena? Tko sam kada bih se bavila samo onim što volim? Tko sam kada bih naplaćivala svoju stručnost?

Upravo to su najčešća pitanja s kojima se danas suočavaju mnogobrojne uspješne poslovne žene koje su godinama gradile karijeru, no osjećaju kako im nešto nedostaje i osjećaju se kao da su zapele.

Promijeniti posao ili započeti vlastiti?

Novo normalno, izraz koji je postao popularan nakon izbijanja pandemije, donio nam je i nešto zaista novo, posebno kada je riječ o emocionalnom zdravlju. Mnogi su počeli razmišljati o svom životu, kako živjeti ispunjeno, bez nepotrebnog stresa i svakodnevno raditi na sebi. To se posebno odrazilo na menadžerice, direktorice i članice uprava, koje su jako dobre u svom poslu, znaju koliko vrijede i trenutno se nalaze na poslovnoj prekretnici: promijeniti posao ili započeti vlastiti.

Program Outonomi

Taj osjećaj dobro poznaje Ivona Namjesnik, koja je i sama prošla isto putovanje te godinama balansira međunarodne uloge direktora, coacha i konzultanta te uz svoj direktorski posao, radi i programe namijenjene ženama. Ivona je pokrenula premium program Outonomi koji pomaže već ostvarenim poslovnim ženama da krenu u vlastito poslovno putovanje.

Riječ je o programu koji traje punih 19 tjedana, a počinje 31. ožujka, do 31. kolovoza, a počinje kick off retreatom u u San Canzianu u Istri gdje će sve polaznice moći uživati i u fakultativnim aktivnostima, a poslije slijedi 2,5-mjesečni online program

„Ono što sam ovim programom kreirala je pozivnica svakoj menadžerici, direktorici i članici uprave da istraži „više“. Pod time ne mislim na više novaca, bolju titulu i jaču korporaciju. Mislim na dozvolu za više smijeha, dosadnih jutara, slikanja u tri sata popodne, vremena provedenog s djecom ili vremena provedenog na plaži. Svaka high-achieving direktorica zna kako je biti na odmoru i na „svako toliko“ provjeravati mobitel jer nešto gori“, objašnjava Ivona i dodaje kako je upravo zbog takvih žena osmišljen outonomi program. 

Outonomi je poziv u to da ovo putovanje proživite s još 25 jednako pametnih, sposobnih i ambicioznih žena. Biti na vrhu ne mora biti usamljena stvar. Duboko vjerujem u onu da osnažene žene „podižu“ jedna drugu i ovo je zajednica u kojoj to doživljavate iz prve ruke“, dodaje Ivona. 

Želimo pomoći ženama da postanu visoko plaćene konzultantice, ali i mnogo više od toga. Želimo  pomoći onima koje se  cijeli život toliko trude da budu toliko dobre da konačno prestanu raditi ono što samo izgleda dobro i rade ono što osjećaju da je ispravno. Suprotno uvriježenom mišljenju, posao može biti prepun lakoće i užitka“, dodaje Ivona. Broj sudionika u programu je ograničen, a više informacija, kao i prijavu za program možete pronaći na outonomi.com.

Više

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Savjeti i preporuke

Kako prolaze godine, šteta koju je naša koža pretrpjela akumulira se i postaje vidljiva.

Darivanje

Taylor Jenkins Reid američka je spisateljica, našim čitateljima najpoznatija po romanima „Sedam muževa Evelyn Hugo“ i „Daisy Jones i Šestorka“. Reid je karijeru započela...

Zanimljivosti

Upotrebom proizvoda femidoc®  i unošenjem dovoljnih količina vode moguće je prekinuti začarani krug mokraćnih infekcija i drastično smanjiti mogućnost ponovne upale mjehura.  

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.