Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Ovako izgleda ljubavna bol horoskopskih znakova

Ljubavna bol svakoga od nas pogađa na malo drugačiji način, ali jedno je isto – boli!

OVAN

Zna Ovan voljeti, ali kad ga duša zaboli obično je ‘krivac’ netko tko mu se toliko uvukao pod kožu da ga ne može zaboraviti. I tada Ovan obično spas traži u društvu prijatelja, kolega, rođaka, uz čašicu razgovora i potrebno mu je samo da ga saslušaju dok im otvara dušu. I to ne jednom, jer iako je povrijeđen, Ovan se djetinjasto i nestrpljivo nada da će se već sutradan probuditi s rješenjem problema.

BIK

Dušu teško otvara, ali kada to učini Bik neće znati stati i pričat će vam o svemu što ga tišti duboko u duši, naravno, ako ima dovoljno povjerenja u vas, ali teško ćete ga pokrenuti da izađe iz kuće. Na trenutak, može vam djelovati ranjeno, a u drugom momentu praktično, dok vam priča o svojoj muci, uglavnom ljubavnoj, jer sa svakom drugom lakše će se izboriti ili neće ni pokazati koliko ga nešto boli.

BLIZANCI

Sportski duh Blizance spašava od prevelike patnje, što ne znači da nemaju dušu. Imaju, i te kako, ali se znaju zaštititi, podići zid oko sebe. Neće dozvoliti da ih osjećaji slome, da pate, jer neće znati kako se izboriti s takvim mukama. Radit će kao manijaci, otputovat će negdje, telefonirati više nego obično, ali sami sa sobom neće ostati, jer tada ih duša najviše boli, a oni to ne mogu podnijeti…

RAK

Patnja, uglavnom ljubavna, sastavni je dio života, pa će Rak kao pravi mazohista samo pothranjivati svoje muke i svoj bol. Negdje će se zavući, družit će se a čašicom, flašicom ili će navaliti na hranu, iako bi najradije iskočio iz vlastite kože. A kad to osjeti, otići će baš na ono mjesto gdje je najčešće odlazio s onim tko mu je dušu toliko ranio i tražiti utjehu u društvu konobara, prijatelja i poznanika.

LAV

Drama je svuda oko njega, a najviše u njegovoj ranjenoj duši, ali to nitko ne može da razumjeti, jer do jučer je Lav bio tako sretan i hrabrio je druge, a sada ne zna što će sa svojim bolom. Hoće li moći izdržati da ne ‘pukne’, hoće li svi oko njega shvatiti koliko mu je teško i da nije samo njegov ponos povrijeđen? Jer, patnja peče i razdire lavlje srce i svi to treba znati, bez obzira mogu li mu pomoći.

DJEVICA

Iako je bije glas da je praktična i bezosjećajna, da samo misli na posao, jer stalno nešto radi uvijek okupirana svojim obavezama, o kako se varaju… Kad djevicu duša zaboli teško da će to ikome objasniti, možda poslije izvjesnog vremena kad sve prođe, ali hoće li je ikada proći taj tupi bol, ta pustoš u srcu, taj osjećaj beznađa… Patit će u sebi, a svi će misliti da je Djevica jaka. Bolje i tako nego da je žale…

VAGA

Što joj sad vrijedi sva njena taktičnost, diplomacija, sva suzdržanost kojom je uvijek znala tako dobro zaštiti sebe, kad je muče ljubavni jadi? Ne pomažu tu nikakvi savjeti ni telefonski razgovori, jer Vagu razdire saznanje da možda nikada više ništa neće biti kao prije. Ima li što teže od toga? Ma zna ona da ima, ali joj to ne pomaže dok po traži slatkiše koji bi joj makar malo ublažili bol.

ŠKORPION

Najveća je muka ljubavna i Škorpion to vrlo dobro zna, ali ni to saznanje ne pomaže da izliječi ranjenu dušu i bol koja nikako proći, već se samo pojačava. Hoće li prestati? Ako ne prestane, Škorpion nikada neće izaći iz kuće, ili iz birca, ili će se zavući negdje gdje je ga nitko neće naći, a i ako je nađu, samo će šutjeti. Teško otvara dušu, teško podnosi svoju patnju, teško da će tko razumjeti, jer ona sebe najbolje poznaje.

STRIJELAC

Kako preboljeti nekog zbog koga pati, ako trenutno ne može pobjeći na neki put? Strijelac će pobjeći u svijet svoje mašte u kojem će prelistavati albume a fotografijama ili gledati filmove sa zajedničkih putovanja, ne bi li ublažio svoju patnju. A možda će i ‘udariti brigu na veselje’ i otići u restoran na piće s prijateljima… I ujutro će se opet probuditi sam sa svojim bolom.

JARAC

Ne zna što ga više boli, njegove ili tuđe muke? Osjetljiv je na tuđu muku, suosjeća s njima i tješi ih, ali kad njega duša zaboli, Jarac će spas tražiti u radu, muzici i druženju s kućnim ljubimcima. U mislima će se stalno vraćati onome tko je njega povrijedio, rastužio, razočarao i pokušat će pronaći objašnjenje. Teško da će bilo tko saznati koliko je Jarcu teško, jer teško otvara dušu i dugo mu treba da potisne bol.

VODENJAK

Iako tako ne djeluje, duša ga može toliko boljeti da potpuno izgubi osjećaj za realnost. Tada se Vodenjak vješto krije, najčešće se zavuče u kuću, pati u tišini i nitko ne zna gdje je. Kada odluči napustiti svoja četiri zida, jer ne može dugo izdržati zatvoren, odlazi s prijateljima i ono što je trebalo da kaže osobi zbog koje pati, govori njima, da olakša dušu pritisnutu bolom.

RIBE

Kada ih duša zaboli, Ribe pate i grozničavo razmišljaju što mogu uraditi kako vratiti onoga tko ih toliko muči. I sve dok vole, Ribe će, iako djeluju totalno konfuzno, tražiti rješenje za svoju tugu, a u mislima će se vraćati starim ljubavima, preispitivat će i njih i sebe, ne bi li našle izlaz. I tako izolirane od svega, neshvaćene i preosjetljive, Ribe će tjerati inat same sebi, pokušavajući preboljeti onoga tko ih je povrijedio.

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Djevica i Jarac.

Horoskop

Ribe iritira karizmatični Lav jer je samosvjestan i zavide mu na uspjehu i glamuru koji ga prati gdje god da se nađe.

Seks

Pornografija ponekad igra i ključnu ulogu u očekivanjima tijekom intimnih odnosa.

Zanimljivosti

Sezona vezivanja posvećena je stvaranju simpatija i pronalaženju romantične veze zimi, kada mnogi razmišljaju o provođenju vremena s posebnom osobom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.