Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Ove jeseni točnost neka bude vaša glavna odlika

Jesenja elegancija pri tome će najbolje doći do izražaja uz izražajne i moderne satove Lencia Zlatarne Celje.

Ove jeseni točnost neka bude vaša glavna odlika. Jesenja elegancija pri tome će najbolje doći do izražaja uz izražajne i moderne satove Lencia Zlatarne Celje. Unikatan dizajn i široka paleta boja i materijala čine Lencia satove najpoželjnijim modnim dodatkom ove jeseni. Idealan poklon sebi ili dragoj osobi zaokružit će svakodnevnu modnu priču, ali i vašim dnevnim aktivnostima dati poseban ugođaj.

l053-rsi

»Zlatarna Celje ove jeseni uz nove zlatne i srebrne kolekcije predstavlja i dosad najraznovrsniju ponudu satova vlastite marke Lencia. U ponudi su modeli koji su namijenjeni elegantnim kombinacijama, ali i oni ležerniji. Vrijeme nam je svima dragocjeno, stoga je naša preporuka da ga provedemo sa stilom i uz nepogrešiv izbor«, izjavio je Jure Cekuta, marketing menadžer Zlatarne Celje.

l312_wwh

Raznovrsnu ponudu Lencia satova, ali i satova drugih brendova, potražite u poslovnicama Zlatarne Celje diljem Hrvatske.

Ne propustite

Fashion report

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Fashion report

Srebrni nakit se ove sezone ponovno vraća u fokus modnih dizajnera, a srebrne Lencia kolekcije spremne su za užarene ljetne dane i nezaboravne noći.

Trendovi

Zlatarna Celje predstavlja novu zlatnu kolekciju Rawina namijenjenu damama koje uvijek žele nositi djelić prirode sa sobom

Trendovi

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.