Ove subote u centru Zagreba saznajte kako pravilno odabrati školsku torbu za školarca

Početak nove školske godine početak je novog ciklusa za svakog osnovnoškolca, a sa sobom redovito donosi i manje ili više slatke dileme kakvu školsku torbu odabrati. Školarci će najčešće birati prema dizajnu, a roditelji će pažnju pridati pravilnom odabiru školske torbe čiji će teret školarci nositi čitave godine. Znajući da cijena ne garantira uvijek i kvalitetu, jedino što roditeljima preostaje je raspitivati se među prijateljima i educirati se putem interneta, u nadi da će odabrana torba na kraju poslužiti svrsi.

Lanac knjižara Hoću knjigu u želji da roditeljima olakša kupnju školske torbe održat će ove subote, 25. kolovoza 2018., s početkom u 12 h u najvećoj knjižari u Hrvatskoj, Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7 (Zagreb), događanje na kojemu će u sklopu panela „Kako odabrati školsku torbu?“ kineziologinja Lana Novota i suvlasnik lanca knjižara Hoću knjigu, Zvonko Ćubrić u razgovoru s voditeljicom Katarinom Moškatelo roditeljima odgovoriti na pitanja o pravilnom odabiru školske torbe.

Prije, tijekom i nakon panela školarci će se moći uključiti u kreativne radionice izrade okvira i ukrašavanja platnenih torbi te oslikavanje lica, dok će nakon panela uslijediti modna revija na kojoj će biti predstavljene torbe novih kolekcija brendova brendova Belmil, Herlitz, Santoro, Target i Connect, a naći će se i torbe s najpopularnijim motivima animiranih filmova Cars, Frozen, Disney i Star Wars.
Detaljan program pročitajte ispod i olakšajte si slatke brige u ovoj knjižari u centru grada Zagreba.

Program:

  • 10:30h – 13:30h modna, facepainting i nagradna foto radionica
  • 12:00h – 12:15h”Kako odabrati školsku torbu za školarca?” – Katarina Moškatelo i Lana
    Novota, mag. cin. kineziologije
  • 12:15h – 12:30h revija školskih torbi i školskog pribora brendova Disney, Star Wars, Cars,
    Frozen, Herlitz, Santoro, Target, Connect, M&G i Profil Klett