Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Ovi horoskopski znakovi baš i ne vole određene grupe ljudi

Postoje zodijački znakovi koji imaju predispoziciju da ne vole određene grupe ljudi, a jeste li i vi među njima – saznajte u nastavku…

Ovakve ljude ćemo sretati i upoznavati mnogo puta u životu. Postoje i zodijački znakovi koji imaju predispoziciju da ne vole određene grupe ljudi, a jeste li i vi među njima – saznajte u nastavku…

Bik

Bikovi ne vole osobe koje su previše samouvjerene i prepune sebe. Samoljublje je u redu sve dok osoba se ne počne s isticanjem stvari koje su ‘bolje’ od Bika.

Izgrađivanje sebe na činjenici da ćete pokoriti Bika je za njih užasno i iako vam ništa neće reći – unutar sebe će vas mrziti.

Rak

Kada se ne osjećaju voljeno – Rakovi mrze sve. Ako su mu povrijeđeni osjećaji ili ako ljude ne zanima kroz što prolaze, naljutit će se. Oni nisu znak koji lako prelazi preko stvari pa ako ih naljutite, teško će im biti to procesuirati.

Ako misle da ste bili loši prema njima, neće vam lako prijeći preko toga.

Djevica

Djevica potajno ne podnosi ljude koji se ne ponašaju onako kako bi ona željela: kada nisu ozbiljni ili raspoloženi za zabavu kad i ona, može postati vrlo ljuta i neraspoložena.

Također, isto važi za vraćanje stvari na mjesto. Kada vide tuđe neznanje i manjak poštovanja, dođe im da se distanciraju od svega i svakoga.

Škorpion

Nije istina da Škorpioni očekuju da će ih svatko razočarati i iznevjeriti, ali imaju tendenciju biti sumnjičavi prema tome. Nitko nije nevin dok se ne dokaže krivnja kod Škorpiona u knjizi.

Morate im dokazati da ste vrijedni njihovog povjerenja i uvjeriti ih da je u redu da spuste svoj gard.

Pošto su oni vrlo osjetljivi, lako ih možete povrijediti, a da ni ne znate da ste to učinili. Oni će držati svoj bijes i spremiti se za ‘osvetu’.

U situacijama u kojima Škorpion ima razloga biti ciničan, dostižu tu točku u kojoj sve mrze.

Jarac

Jarac tajno mrzi ljude kada se dovede u pitanje njegova profesionalnost. Zna što radi pa tako smatra da mu nije potrebno pratiti svaki korak.

On je najpouzdaniji i najvrjedniji znak pa ga iz tog razloga praćenje i provjeravanje najviše nervira. Najviše ga iritira rečenica: ‘Ovako bih ja to učinio/la’.

Vodenjak

Oni su jako dobri u prihvaćanju ljudi koji su takvi-kakvi jesu i žele da se nitko pred njima ne pretvara.Vodenjaci apsolutno ne mogu podnijeti ljude koji glume.

Ako ne možete biti ono što jeste ispred Vodenjaka, postat će mu sumnjivo i željet će znati što krijete.

Također, loše reagiraju kad želite promijeniti njihovo ‘ja’. Sugeriranje i pokazivanje Vodenjaku da nije u pravu ne vodi ničemu, odnosno može dovesti do svađe.

zenskimagazin

Više

Duh i tijelo

Ljubomora je normalna ljudska emocija i nije lako postaviti granicu između normalne i patološke ljubomore.

Život u dvoje

Zamislite dan ispunjen iskrenim razgovorima, smijehom i, naravno, trenucima užitka bez digitalnih smetnji.

Suncokreti na oblacima

Mislila sam da je samoća često rezervirana za ljude koji su, kako mnogi vole reći – oštećeni (što god to značilo – svi smo...

Seks

Mnogo nas razmišlja o tome, a kako istraživanja pokazuju - jedan od pet parova je barem isprobao bondage, odnosno vezanje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.