Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Ovi su horoskopski znaci najveći lažljivci!

Čini se da su na listi najboljih lažljivaca koji će se uvijek nekako “izvući” tri horoskopska znaka.

Čini se da su na listi najboljih lažljivaca koji će se uvijek nekako “izvući” tri horoskopska znaka. Jeste li među njima? 

Škorpion 

Poznati po svom otrovnom repu, pripadnici ovog znaka su dobro povezani sa svojom “tamnom” stranom i to ih čini dobrim lažljivcima. Ovim znakom vlada Pluton, a ime je dobio prema  bogu podzemlja u rimskoj mitologiji što puno toga može pojasniti… zanimljivo je da su oni jednako osjetljivi kao i ribe ili rak ali kako se radi o znaku čiji je element voda, tvrdoglavi su do krajnjih granica i znaju kako usmjeriti emocije. Pa ako trebate nekoga tko će ili čuvati vašu tajnu ili nešto lagati, obratite se prijatelju u ovom znaku.

Vaga

Ovaj mirotvorac uvijek zna što treba reći: dobro lažu jer vole izbjegavati konflikte. Vaga zna kako zadržati prijateljstvo i razgovor neobaveznim, i nisu sklone svađama. Njima je važno da su svi opušteni i u ravnoteži, čak ako će to i oni na kraju platiti. Iako uvijek navijaju za mir, želja da ugode drugima može dovesti do potrebe da se izgovori laž kako bi svi bili sretni. Koriste se “malim” lažima ako će tako lakše ostariti planove. 

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka su, kažu astrolozi, dobri lažljivci jer ih je teško “uhvatiti” u laži, pa i bilo čemu… Jeste li ikada pogledali nekome u oči i shvatili kako ne možete nikako “pročitati” energiju te osobe? To je vjerojatno bio vodenjak. Kažu za njih da su mistici i čudaci horoskopa i da vjerojatno nisu s ove planete, a dobar je savjet da nikada ne raspravljate s njim o ovoj temi jer neće stati. Oni jako dobro znaju kako se zaštiti pa će često stvoriti oklop oko pravih emocija, a nitko nema (kad treba) tako hladno lice kao vodenjak. Jednako su tvrdoglavi kao škorpioni. Ukratko, vodenjak će se uvijek izvući i ako izgovori laž a i odličan je prijatelj kad treba čuvati tajnu. 

Ordinacija.hr

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Vodenjak.

Horoskop

Što horoskop kaže o njima?

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vodenjak, Vaga i Jarac.

Horoskop

Bik je većinom dobroćudan, ali ne i naivan. Prepoznaje one koje ga žele iskoristiti, a prema njima zna biti i izuzetno strog i grub.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.