Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Photo by Jonathan Borba / Unsplash

Život u dvoje

Ovih 10 znakova govori da se trebate udati za njega

Žrtvuje se za vas i ne želi vas promijeniti – on je onaj Pravi.

Da bi ste nekog upoznali potrebno je mnogo vremena, a izbor životnog partnera jedna je od najvažnijih odluka koje ćete donijeti u životu. Ako ste još uvijek u dilemi ili želite potvrdite da je baš on onaj Pravi, obratite pažnju na sljedeće činjenice.

Hvali vas pred svima

Bilo da se radi o promaknuću na poslu ili su u pitanju tek osvojene karte za koncert on će uvijek naći razlog da se pohvali vašim dostignućima. Nakon vaše mame, on je jednostavno vaš najveći obožavatelj.

Žrtvuje se za vas

Spreman je za vas otići na drugi kraj svijeta, ali u cijeloj priči nije sam – isto biste i vi učinili za njega.

Imate iste prioritete u životu

Znate kako zamišlja budućnost i dijelite isto mišljenje o istoj. Razumije kada želite biti sami, ali mu nije stran niti pojam provođenja kvalitetnog zajedničkog vremena. Ako se vaše životne filozofije poklapaju raspravi je kraj.

selfi3

Ne želi vas promijeniti

Čak i nakon godina provedenih zajedno još uvijek vas voli sa svim vašim manama i vrlinama. Zna da ste neuredniji od njega i da niste baš vješti u kuhinji, ali njega to niti malo ne smeta.

Veseli ga ideja da biste mogli provesti zajedno cijeli život

Istina, vjenčanja znaju biti jako zabavna, no njega u cijelom tom konceptu najviše veseli ideja da brak podrazumijeva zajednički život.

Preživjeli ste vezu na daljinu

Tijekom vašeg ‘ljubavnog staža’ imali ste priliku iskusiti i vezu na daljinu. Bilo je teško, no strast za zajedničkim trenucima je bila veća. Znali ste da je to samo prolazno razdoblje.

Sve je ljepše kada je on tu negdje

Iako nikada niste bili tip osobe koja ima cimera i više od ičega volite svoju privatnost, stan bez njega nekako je prazan.

vjecanje 2

Nemate problema s planiranjem budućnosti

Kada je on u pitanju nije vas strah da bi nešto moglo poći po zlu. Čak i kada su u pitanju mjeseci, pa i godine, znate da je on konstanta i vaš oslonac te da ništa ne može poljuljati vaš odnos.

Možete pred njim plakati

On zna pročitati na vašem izrazu lica da ste zabrinuti i pred njim možete zaplakati jer znate da se nalazite u ‘sigurnoj zoni’ i da je razumijevanje jedina reakcija na koju ćete naići.

Stalo mu je do vaše obitelji i prijatelja

Stalni je gosta na obiteljskim druženjima, a vaša mama uvijek za njega radi ‘onaj kolač koji on najviše voli’. Voli vaše prijatelje i pokazuje interes za njihove živote.

Više

Život u dvoje

Zamislite dan ispunjen iskrenim razgovorima, smijehom i, naravno, trenucima užitka bez digitalnih smetnji.

Suncokreti na oblacima

Mislila sam da je samoća često rezervirana za ljude koji su, kako mnogi vole reći – oštećeni (što god to značilo – svi smo...

Seks

Mnogo nas razmišlja o tome, a kako istraživanja pokazuju - jedan od pet parova je barem isprobao bondage, odnosno vezanje.

Drama Queen

Imate li i vi nekoga koga nikada nećete moći zaboraviti i pomalo se bojite reći to na glas?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.