Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Ovih 5 znakova Zodijaka u prosincu čekaju divni trenutci i velika sreća

Saznajte tko će biti dobro raspoložen, napredovati i imati obilje ljubavi!

Saznajte tko će biti dobro raspoložen, napredovati i imati obilje ljubavi!

Bik

Bik je jedan od najsenzualnijih horoskopskih znakova, a tijekom praznika i čarobnog prosinca njegove strasti i osjećaj za lijepo se još više povećavaju. Prosinac je vrijeme kada se možete prepustiti stvarima koje vas opuštaju. Možda je u pitanju masaža, ples ili nešto slično.

Prihvatite svoju senzualnost na potpuno nov način. Ako ste u vezi, pokušajte se povezati sa svojim partnerom na potpuno nove načine, radite nešto što nikada ranije niste radili.

Znamo da ne volite promjene, ali kada se usudite da uradite nešto potpuno novo, saznat ćete koliko je to zaista zabavno.

Rak

Sezona praznika je za vas vrijeme ljubavi, zar ne? Tijekom prosinca i vi ćete biti suočeni sa savladavanjem svojih starih obrazaca, koji vas sprječavaju da se zaista opustite tijekom ovog magičnog perioda.

Otvorite svoje srce novim prilikama i novim avanturama. Tijekom ovog vremena, još dublje ćete osjećati ljubav i odnose. Ali također ćete imati divnu priliku da odložite neke stare zamjerke i otvorite vrata novim ljudima.

Možete usrećiti puno ljudi tijekom prosinca, ne zaboravite i sebi posvetiti malo pažnje i prije svega – odvojite vrijeme za sebe.

Škorpion

Pomrčina Mjeseca u studenom aktiviralo je mnoge stvari u vašem životu, ali sada je vrijeme da se turbulencije smire i da priuštite sebi odmor.

Mars, planet strasti, agresije i seksualnosti je također u vašem znaku. Koristite moć Marsa da ostvarite svoje želje. U vezama začinite stvari novim načinima povezivanja, a prije svega iskrenim izražavanjem osjećaja.

Strijelac

Strijelci, prosinac je vaše vrijeme – slavite rođendan, ali se radujete i novom početku. Za vas će prosinac biti i vrijeme kada ćete rado krenuti u nove avanture.

Ne zaboravite da avanturu ponekad možete pripremiti i kod kuće s partnerom, zapaliti svijeće i spremiti romantičnu večeru.

Posvetite se najbližim ljudima i u prosincu/decembru im dajte svoje srce na dlanu.

Jarac

Jarci sada mogu doživjeti sretne trenutke. Ovo je dobro vrijeme za odnose, koji se sada mogu produbiti.

Nemojte se iznenaditi ako upoznate neke nove ljude s kojima ćete se osjećati kao da ih poznajete odavno.

Sada se možda srećete s njima, ali možda je vaš susret sudbinski zapisan.

sensa.si/sensa.mondo

Više

Drama Queen

Iako je društveno neprihvatljiva i dovodi sve sudionike u neku neugodnu, pa ponekad i opasnu situaciju, laž nećemo tako lako iskorijeniti.

Život u dvoje

Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole.

Zanimljivosti

Bez obzira na to što tko govori, jedna stvar potpuno je jasna - baš svatko želi dobiti nešto za Valentinovo. 

Duh i tijelo

Motivirali vas posao koji radite da svako jutro ustanete iz kreveta bez grča u želucu ili pomisli da i prije početka radnog vremena čekate...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.