Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Ovih 6 znakova Zodijaka doživjet će dramatične promjene u ljubavi i braku u 2024. godini

Kada ulazite u vezu ili analizirate interakcije s partnerom, važno je zapamtiti da ta osoba prenosi vaš stav prema sebi.

U 2024. svijet nastavlja osjećati utjecaj karmičkih čvorova koji se protežu duž osi Vaga – Ovan, koja je odgovorna za odnose i ljubav. Veliki broj razvoda i vjenčanja, kao i globalna revizija same vrijednosti ljubavi – to je ono što nas sve čeka.

Stvar je u tome da čvor prošlosti Ketu, koji se nalazi u Vagi sve do siječnja/januara 2025., poziva da kvalitetni odnosi budu vaš temelj, koji bi vam trebao pomoći da se realizirate.

Kada ulazite u vezu ili analizirate interakcije s partnerom, važno je zapamtiti da ta osoba prenosi vaš stav prema sebi. Osim toga, čak i negativne scenarije u vašoj vezi podsvjesno doživljavate kao prihvatljive pa je prije nego što napustite osobu ili tražite novog partnera, važno postaviti sebi pitanje – što je za mene u redu i što zapravo želim od ljubavne zajednice?

U 2024. godini očekuje nas i prelazak Jupitera, planeta darova i pomoći iz Svemira, u znak Blizanaca. Tijekom ljeta možete upoznati ljubav koja vam je karmički suđena.

Koji horoskopski znakovi će doživjeti promjene u vezi 2024.?

1. Ovan

Čvor budućnosti kreće se kroz vaš znak, dajući vam fenomenalnu priliku za uzlet. No, klupko prošlosti tjera vas da procijenite u kojoj je mjeri vaša postojeća zajednica vaše “mjesto moći” i nešto na što se možete osloniti.

Stoga će vaš brak ili dugogodišnja ljubavna veza biti na ozbiljnoj kušnji – od 25. ožujka do 8. travnja, a zatim od 18. rujna do 17. listopada. Na te datume ili ćete prekinuti odnos ili ćete legitimizirati svoju zajednicu.

Ovo je sjajno vrijeme za izlaske za samce Ovnove – Jupiter ulazi u vaš sektor putovanja i učenja, gdje dolazi u konjunkciju s Venerom u lipnju 2024. Tada možete sresti ljubav poslanu s neba.

2. Vaga

Tijekom cijele 2024. godine bit ćete u analizi odnosa, a vaši zaključci mogu značajno utjecati na vaš razvoj i samopoštovanje. Čvor prošlosti je u vašem znaku, što znači da ćete doživjeti globalnu transformaciju koju će pokrenuti vaš partner.

Ključni datum za testiranje veza bit će pun Mjesec u Vagi 23. ožujka, nakon čega slijedi pun Mjesec u Ovnu 17. listopada. Na ove datume možete doživjeti prekid ili se odlučiti na ozbiljan korak.

Slobodne Vage neka se pripreme za proljeće 2024. godine – od 17. do 20. travnja i 19. do 20. svibnja možete upoznati ljubav svog života.

3. Blizanci

2024. godine planet sreće i vladar vašeg bračnog sektora, Jupiter, ulazi u vaš znak! To znači da ćete voljom sudbine pronaći srodnu dušu. Usput, osoba se može pojaviti gotovo iznenada i u roku od godinu dana odlučit ćete legitimizirati svoju vezu s njom.

Ta osoba bi mogla biti starija od vas, vjerojatno stranac ili osoba koja često boravi u inozemstvu. Po zanimanju može biti pravnik, učitelj, predstavnik sfere diplomacije ili kulture.

Za oženjene Blizance rujan će biti važan, jer počinju pomrčine u vašim kardinalnim kućama horoskopa. Već 18. rujna dogodit će se pun Mjesec u sektoru statusa, što može donijeti prekid veze.

Također, možete očekivati da ćete dobiti novčanu naknadu.

4. Djevica

Svemir vas nastavlja poticati na transformaciju tako da naučite birati sebe i svoje prioritete. Zato će vas od 25. ožujka do 8. travnja pomrčine u sektoru krize i samopoštovanja natjerati da preispitate svoj odnos prema sebi, kao i da promijenite svoje poglede na osobe koje odaberete.

Očigledno ćete uspjeti u svom unutarnjem radu, jer će planet ljubavi, Venera, stajati na čvoru budućnosti od 17. do 20. travnja i donijet će vam svijetlu romansu!

Usput, odnosi s ovom osobom mogu se razvijati fantastično brzo, što će vam do lipnja 2024. dati želju da to čak i javno obznanite.

Sve je u vezi Jupitera, koji vlada vašim sektorom obitelji i braka – on postaje najviša točka vaše natalne karte 26. svibnja, a spaja se s Marsom 14. i 15. kolovoza – vaš partner će poduzeti važan korak za razvoj vaše zajednice.

Pun Mjesec u Ribama, koji je odgovoran za vaš partnerski odnos, dogodit će se 18. rujna – na ovaj dan će se donijeti važna odluka (možda će vam biti ponuđen brak). Trudnoća je također moguća tijekom cijele godine.

5. Ribe

U 2024. godini Svemir počinje mijenjati vaš odnos s partnerom jer od 18. rujna pomrčine prelaze u vaš znak – vi se jako mijenjate, a samim time i vaš pogled na partnerstvo. Budite uvjereni, iznutra ćete osjetiti promjenu, kao da će vam sinuti kakav odnos trebate!

Ključni događaj dogodit će se u trenutku konjunkcije Merkura (planeta vašeg partnera) s čvorom budućnosti u Ovnu – 19. i 20. ožujka, zatim od 21. travnja do 1. svibnja. Možda ćete upoznati osobu svojih snova, iako ćete svoju romansu najvjerojatnije u početku skrivati ​​ili će ona započeti dopisivanjem.

No do mladog Mjeseca u Djevici 3. rujna poželjet ćete ući u novi ciklus ljubavi. Za Ribe koje su u braku, u jesen 2024. počinje razdoblje bračnih testova – Saturn prolazi kroz vaš znak, tjerajući vas da na partnera gledate trezvenije i smirenije.

Stoga se na puni Mjesec 18. rujna možete odlučiti na prekid veze, a 30. rujna/septembra potpisati dokumente koji su vezani za to.

6. Strijelac

Jupiter, planet vaših veza, ulazi u vaš bračni sektor, što automatski može napraviti veliki pomak u vašoj zajednici. Ako ste u braku, tada možete upoznati osobu koja naizgled ispunjava sve vaše snove o idealnom partneru i možda se odlučite na prekid postojeće veze.

A ako ste slobodni, tada ćete u roku od 1,5 godine, počevši od 26. svibnja 2024., upoznati osobu koja vam je sudbina suđena.

Budite pažljivi na izljeve strasti 19. i 20. ožujka, zatim od 21. travnja do 1. svibnja – to bi mogao biti isti partner.

Stvar je u tome da od rujna 2024. počinju pomrčine u sektoru vaše karijere i obitelji, što vam može radikalno promijeniti život. Čvor prošlosti preselit će se u sektor statusa, što će rezultirati ili promjenom karijere ili razvodom već u rujnu 2024. godine.

Ali odluku o zajedničkom životu s novim partnerom možete donijeti na pun Mjesec u Ribama 18. rujna.

Julija Lifanova

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić

Više

Horoskop

Tko će se riješiti dugova, a koga očekuje iznenadna dobit?

Seks

BDSM više nije tolika nepoznanica, a parova koji ga prakticiraju svakim danom je sve više.

Suncokreti na oblacima

Zanimljivo je da kad sam bila mlađa nisam to nikad radila. Nikad se nisam stizala baviti analizama

Kultura

Ljubavni simboli nam pomažu da na najbolji, najromantičniji i ujedno najefikasniji način iskažemo svoje najdublje emocije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.