Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Ovih blagdana obavi sve dok kažeš Lidl!

Ovih blagdana Lidl je ponovno mislio na one najmlađe i još jednom pripremio bogatu ponudu različitih drvenih, edukativnih i kreativnih igračaka.

Ovih blagdana Lidl je ponovno mislio na one najmlađe i još jednom pripremio bogatu ponudu različitih drvenih, edukativnih i kreativnih igračaka. Ponuda igračaka za sve uzraste od 10.11. nalazi se na policama Lidlovih trgovina diljem Hrvatske.

Drvene igračke su posebne zbog izvrsne kvalitete, izdržljivosti, a kroz njih se klinci zabavljaju i uče. Za izradu Lidlovih drvenih igračaka koristi se, među ostalim, drvo iz šuma nositelja FSC certifikata. FSC certifikat znači da se tim šumama gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Proizvodi imaju i TÜV certifikat, jer je sigurnost djece na prvom mjestu.

Didaktičke igračke su više od zabave; one angažiraju djetetova osjetila i maštu te ih potiču na interakciju s drugima. Iz ponude izdvajamo različite kuhinje i kuhinjski pribor, uz koje će vaši klinci razvijati maštu i kreativnost, te kuću za lutke, namještaj i set lutaka.  Idealan poklon za vašeg miljenika može biti i radni stol s alatom, uz kojeg može učiti kroz igru. U ponudi su i ploče za crtanje, razne drvene željeznice, magnetne ploče, drvene trgovine, edukativne slikovnice i brojne druge zanimljive igračke.

Ponudu možete pogledati u digitalnom letku:

https://www.lidl.hr/hr/letak/ponuda-od-10-11-do-isteka-zaliha-bozicni-katalog-igracaka/view/flyer/page/1

Ne propustite

Putovanja

Ako tražite najbolju vodenu zabavu na kontinentu, onda definitivno trebate posjetiti Terme Laško.

Obitelj

Putovanja s djecom uvijek su zastrašujuća, bez obzira idete li na svoje prvo putovanje s djetetom ili peto.

Trudnoća

Vježbanje u trudnoći može donijeti mnoge zdravstvene koristi za trudnice i njihove bebe.

Obitelj

Tradicionalno Baby Center i Joolz okupljanje influencera, partnera i roditelja jednako veseli odrasle, ali i malene, jer noviteta nikad ne manjka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.