Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Ovo je 5 faza razočarenja. Prepoznajete li sebe?

Prije nego što žena digne ruke od svog muškarca prolazi kroz nekoliko faza, a iz iskustva, naša je redakcija potvrdila da je vjerojatno sve ovo istinito.

Žene kada zavole, one zavole do kraja. Tu nema ljubavi na pola, ili ljubavi na kratko. Ili vole ili ne vole. Ne odustaju od muškarca tek tako. Dat će ljubavi bezbroj novih šansi kako bi njihova veza oživjela ili kako bi se stvari vratile na staro.

Prije nego što žena digne ruke od svog muškarca prolazi kroz nekoliko faza, a iz iskustva, naša je redakcija potvrdila da je vjerojatno sve ovo istinito.

Žmirim

U ovoj fazi žena je zaljubljena do ušiju i kada primijeti neke crvene zastavice, jednostavno zažmiri. Kada na svom partneru primijeti osobinu, naviku ili bilo što drugo što joj se ne sviđa, zažmiri, pravi se da to ne vidi i glumi da je sve to beznačajno. Samo želi leptiriće…

Analiziram

U ovoj fazi žena ipak počinje primjećivati sve mane partnera. Preispituje je li  to ono što ona želi? Je li to prava osoba za nju? Postaje preopterećena svim tim pitanjima.

Negodujem

Sada počinje faza u kojoj žena razmišlja u tom pravcu da možda boljeg partnera neće nikada više upoznati. Netko joj je pritom možda rekao da treba da čuva partnera takvog kakav jeste. I u to počinje vjerovati. Shvaća da nije sretna, ali ipak počinje vjerovati da veza upravo treba biti takva, da se možda treba malo žrtvovati.

Prihvaćam

U ovoj fazi žena ipak počinje shvaćati da se stvari neće promijeniti. Svjesna je da je njena veza u potpunosti promašaj i da njen partner neće promijeniti stvari koje joj smetaju. Tada započinje faza raspleta.

Rasplićem

Došao je trenutak suočavanja i žena suočava partnera sa svim činjenicama i osjećajima koji je muče. U ovoj fazi još nije sve gotovo. U njoj žena daje svom partneru posljednju šansu da se promijeni i sve zavisi od toga kako se on ponaša prema njoj u ovoj fazi.

Ako je nezainteresiran, drzak ili bezobrazan – to je trenutak kada puca i odlazi.

Izvor www.pult24.info

Više

Horoskop

Saznajte tko će biti dobro raspoložen, napredovati i imati obilje ljubavi!

Zanimljivosti

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Krav Maga Hrvatska organizirala je pokaznu vježbu samoobrane u sklopu projekta #BeSafe.

Zanimljivosti

Iva Šutić, autorica digitalnog sadržaja i Instagram mama na svom profilu @iwaiva dijeli trenutke iz svakodnevnog života svoje obitelji. Samo nekoliko dana prije nego...

Beauty report

Grown Alchemist, ali i druge premium skincare brendova kao što su Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection i Margy's, možete pronaći na popustu do čak...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.