Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Ovo je ljeto krimića koje ne smijete propustiti

Agatha Christie je rođena 1890. godine u Torquayju. Bila je i ostala najprodavanija spisateljica svih vremena.

Agatha Christie je rođena 1890. godine u Torquayju. Bila je i ostala najprodavanija spisateljica svih vremena.

Svoj prvi roman napisala je zbog oklade sa sestrom. Bilo je to 1916. godine kada je imala samo 26 godina. Roman je izdan četiri godine poslije pod nazivom The Mysterious Affair at Styles, a u njemu se pojavljuje Hercule Poirot. Knjige Agathe Christie prodane su u više od dvije milijarde primjeraka, što znači da su prodavaniji samo Biblija i Shakespeare.

Osim toga, njezine su knjige prevedene na više od 100 jezika, a njezina dugovječna karijera trajala je desetljećima. Napisala je 66 kriminalističkih romana, 6 romana i više od 150 kratkih priča.

Kako bismo odali počast kraljici krimića Agathi Christie Epic drama, svake subote i nedjelje, od subote 23. srpnja u 17:10 pripremila je spektakularne epizode Christineinih krimića uz neustrašivu gđicu Marple i tajanstvenog bivšeg detektiva Hjersona, a prikazat će i tri cjelovečernje drame s glumicama Ruth Bradley, Lyndsey Marshal i Helen Baxendale, u ulozi same spisateljice.

Ovo je ljeto krimića koje ne smijete propustiti.

Ne propustite

Zanimljivosti

Veliko platno i još veći broj filmskih naslova obećavaju zaista moćno ljeto! Evo naslova koje ne smijete propustiti, a u ugodne klimatizirane kino dvorane...

Zanimljivosti

Jedna loša šala okrenut će cijeli svijet protiv jadnog Vincenta. Ljudi će ga pokušati ubiti naoko bez ikakvog razloga.

Zanimljivosti

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Zanimljivosti

Četiri filma prikazuju glavnu junakinju kako otkriva svoju unutarnju snagu u suočavanju s prošlošću, traumama, mračnim tajnama i izazovima obiteljskog života.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.