Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Ovo je ljeto krimića koje ne smijete propustiti

Agatha Christie je rođena 1890. godine u Torquayju. Bila je i ostala najprodavanija spisateljica svih vremena.

Agatha Christie je rođena 1890. godine u Torquayju. Bila je i ostala najprodavanija spisateljica svih vremena.

Svoj prvi roman napisala je zbog oklade sa sestrom. Bilo je to 1916. godine kada je imala samo 26 godina. Roman je izdan četiri godine poslije pod nazivom The Mysterious Affair at Styles, a u njemu se pojavljuje Hercule Poirot. Knjige Agathe Christie prodane su u više od dvije milijarde primjeraka, što znači da su prodavaniji samo Biblija i Shakespeare.

Osim toga, njezine su knjige prevedene na više od 100 jezika, a njezina dugovječna karijera trajala je desetljećima. Napisala je 66 kriminalističkih romana, 6 romana i više od 150 kratkih priča.

Kako bismo odali počast kraljici krimića Agathi Christie Epic drama, svake subote i nedjelje, od subote 23. srpnja u 17:10 pripremila je spektakularne epizode Christineinih krimića uz neustrašivu gđicu Marple i tajanstvenog bivšeg detektiva Hjersona, a prikazat će i tri cjelovečernje drame s glumicama Ruth Bradley, Lyndsey Marshal i Helen Baxendale, u ulozi same spisateljice.

Ovo je ljeto krimića koje ne smijete propustiti.

Više

She Book Club

Beata Bagi sjajno kombinira svoja znanja i iskustva s dubokim uvidom u psihologiju svojih likova, njihovih odnosa i emocija kroz napeticu koja se čita...

Zanimljivosti

Dvadeset i prvog rujna obilježavamo 75. rođendan Stephena Kinga, kralja horora i jednog od najprodavanijih pisaca našega doba.

Zanimljivosti

Sinoć se u Kaptol Boutique Cinema održala specijalna projekcija film Pad i panel „Gdje je granica?“ na kojoj su sudjelovali poznati TikTokeri.

Zanimljivosti

Black Adam je Johnsonov veliki projekt koji svaki glumac obično doživi samo jednom u životu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.