Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Ovo su 3 lokacije u Puli koje ne smijete zaobići ovih blagdana

Doživite Pulu za Vrijeme Adventa, sve do 8. siječnja. Krenite u osvajanje i upoznavanje grada tri tisućljetne povijesti na čak 11 blagdanskih lokacija s više od 100 adventskih programa.

Doživite Pulu za Vrijeme Adventa, sve do 8. siječnja. Krenite u osvajanje i upoznavanje grada tri tisućljetne povijesti na čak 11 blagdanskih lokacija s više od 100 adventskih programa. Zavirite u aromatične ugostiteljske kutke i uživajte u specijalitetima lokalnih gastro umjetnika: maneštra, jota, gulaš, kapuz, istarski sendvič, fritule i medenjaci i uživajte u sjajnim koncertima i radionicama ili ukližite u 2023. na čak tri spektakularna dočeka.

Izdvojili smo TOP 3 lokacije Pulskog Adventa koje se isplati posjetiti:

  1. Kaštel u Zamlji svjetlećih čudesa

Čarolija blještavih boja i svjetla čeka vas i ove godine unutar, ali i ispred Povijesnog i pomorskog muzeja Istre, u sklopu Visualia Festivala. Ovaj jedinstveni mapping na vanjskim zidinama hipnotizira  izuzetnim projekcijama radnim danom od 17 do 22 sata i atrija vikendom, koji se od 23. prosinca aktivira i na radne dane. Zemlja svjetlećih čudesa čeka da se u njoj izgubite u trenutku, a u druženju s obitelji i prijateljima pronađete pravi smisao blagdana.

  • Kuća Djeda Mraza na Forumu

Iako živi u Laponiji, on rado ljetuje na Hrvatskoj obali te i za vrijeme blagdana voli svratiti do Pule i razveseliti djecu i roditelje. Djed Mraz stiže u subotu 17. prosinca u 11 sati na Portaratu uz pratnju Twin Horn MC Croatia, stoga ne propustite najbučniji doček najtraženije osobe u prosincu! Svoje želje mu možete šapnuti sve do Badnjaka, svakodnevno na adresi Forum 9. A u nedjelju, 18.12., Djedicu ćete pronaći na tradicionalnom kićenju bora na Valkanama, za što će trebati i vašu pomoć, a dok Djed Mraz potapa bor da bi i ribicama Božić bio veseo, sve okupljene čekaju slatki zalogaji i topla pića. Vidimo se!

  • Na mjestima ispred pozornice nema zime!

Rockerski karakter Pula ne može sakriti niti za vrijeme blagdana, a zašto i bi kad joj tako dobro pristaje. Portarata je nezaobilazna lokacija na kojoj vas čekaju poznata imena domaće rock scene, svi koncerti počinju u 20:30 i vjerujemo da će vas rasplesati i zagrijati:

  • Subota 17.12.  – Nipplepeople
  • Petak 23.12. – Atomsko Sklonište
  • Nedjelja 25.12. – Johnatan
  • Ponedjeljak 26.12. – Pips, chips & videoclips
  • Utorak 27.12. – Let3
  • Srijeda 28.12. – Nola 

Nova godina se u Puli čeka i slavi čak tri puta, odnosno na tri sjajne lokacije. U podne na Portarati odbrojavamo do nove 2023. zajedno s Miom Dimšić, a navečer ćemo tamo, zajedno s ikonom domaće glazbene scene, Ninom Badrić, pjevati njene najveće hitove. Na Kaštelu se nova dočekuje uz šampanjac i dobre želje, a nastupaju Cubismo, Belfast Food i DJ Teddy Lee. Tradicionalnog vatrometa ove godine neće biti zbog djece i životinja kojima on više uzrokuje stres no veselje, ali će zato vatromet emocija će biti u našim srcima.

Na svakom koraku vas čeka adventsko veselje, sreća, ljubav i dobre želje, sve do 8. siječnja pa slobodno podijelite tu radost i dajući svoj glas za Pulski Advent kao najljepši u Hrvatskoj, jednim jednostavnim klikom.

Vidimo se u Puli!

Više

Putovanja

Jedan od naših najpoznatijih influencera, Davor Gerbus nedavno se vratio s Balija, otoka bogova. Kakvi su dojmovi, zašto se opet vratio na Bali, pročitajte...

Putovanja

Svi mi koji volimo putovati, znamo da osim samog odmora moramo izdvojiti dosta vremena za pripremu i organizaciju.

Putovanja

Od mirnih zaseoka pastelnih boja u Indiji do redova kuća duginih boja u Argentini, putnici mogu uroniti u slikovita odredišta koja su pravi užitak...

Putovanja

Glavni grad Poljske omiljena je turistička destinacija koja svojim posjetiteljima nudi obilje aktivnosti bez obzira na doba godine.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.