Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Ovo su 5 najsretnijih dana u studenom

Studeni kao posljednji jesenji mjesec donosi mirnu energiju, šansu za pozitivnu transformaciju i sreću, a evo koji dani se mogu smatrati moćnim i najsretnijim! 

Studeni kao posljednji jesenji mjesec donosi mirnu energiju, šansu za pozitivnu transformaciju i sreću, a evo koji dani se mogu smatrati moćnim i najsretnijim! 

4./5. studeni

Mlad Mjesec u Škorpionu i prelazak Venere u znak Jarca. Energija mladog Mjeseca u Škorpionu pomoći će vam da se oslobodite emocionalnog tereta, a prelazak Venere u znak Jarca također će dati poticaj za buđenje pozitivnih emocija.

Ovo je trenutak kada se u vama budi moćna energija koja nam pomaže da u sebi probudimo optimizam i samopouzdanje.

Također, može biti sjajan pokretač za ostvarenje želja – jeste li spremni?

11. studeni

Dan kada vlada magičan niz 11:11…Ovaj niz brojeva smatra se najsretnijim i povoljnim za manifestaciju onoga što želite. Simbolizira mirnu i potpuno usklađenu energiju. Vrlo povoljan dan za tehnike opuštanja i duhovnu praksu. Važno je da se danas podsjetite misije svog života, kao i da postavite namjere koje vrijedi ostvariti.

17. studeni

Mars se suočava s Uranom. Kreativna energija koju generira Uran ujedinit će se sa snagom Marsa. Ovo će biti dan kada možete donositi važne odluke, trošiti novac i vrijeme na svoje hobije. Ove dvije planete će poboljšati sposobnosti emocionalne inteligencije. Bit će moguće preuzeti najteže zadatke, jer imate hrabrost i vjerujete u svoje sposobnosti.

18. studeni

Kiša meteora Leonida. Zamislite želju jer nas očekuje zvjezdana magija. Kiša zvijezda padalica budi fizičku i intelektualnu snagu pa ćemo moći savladati sve prepreke. Promatrajte nebo i kada ugledate zvijezdu padalicu vizualizirajte svoju želju. Zatvorite oči i zamislite je kao da se događa trenutno – sada i ovdje.

24. studeni

Merkur prelazi u znak Strijelca. Merkur će izvršiti svoj dugo očekivani prelazak u znak Strijelca. U ovom znaku, ovaj planet se osjeća vrlo dobro i slobodno.

To znači da će nas 24. studenog i narednih dana čekati nevjerojatan financijski uspjeh. Oni koji su kreativni, aktivni i smjeli danas mogu privući novac i energiju obilja. Ovo je povoljan dan za aktivnost, komunikaciju, sklapanje poslova, traženje posla.

Radujte se studenom, jer vam baš ovaj mjesec može donijeti ono što priželjkujete! Završite 2021. godinu nasmijani i puni vedrog duha!

sensa.mondo

Ne propustite

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Jarac.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Rak.

Horoskop

Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti, ponekad se mogu pretvoriti u svoju suprotnost “pod stare dane”.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vodenjak i Bik.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.