Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Ovo su razlozi zbog kojih muškarci ne mogu izaći na kraj s pametnom ženom

Što su žene pametnije, dubokoumnije, to im je teže naći srodnu dušu.

Što su žene pametnije, dubokoumnije, to im je teže naći srodnu dušu. Mogu stalno dejtati, ali u nekom momentu shvatit će kako veza ne napreduje. Ali, nije svaki muškarac dovoljno jak da bi mogao stati rame uz rame s pametnom ženom.

Tog je mišljenja Rania Naim, koja na stranici “Thought Catalog” objavljuje čitane tekstove o problemima i fenomenima s kojima se susreće u svakodnevnom životu – piše Bizlife.

Ona navodi razloge zbog kojih muškarci ne mogu izaći na kraj s pametnom ženom…

Pametna žena postavlja pametna pitanja

Pametna žena će željeti razumjeti što se događa  u vašem životu, i zašto se događa to što se događa te će postavljati pitanja na koja možda nećete imati odgovor. Čak i na prvom sastanku, “kopat će” dublje po vašem životu i postavljat će osobna i filozofska pitanja – i nikada neće uživati u plitkim razgovorima.

Pametna žena je iskrena

Možda i previše iskrena. Ona ozbiljno shvaća svoj integritet. Ako je bilo što pitate, kazat će vam istinu i očekuje to isto od vas.

Pametna žena zna što želi

Ili, bolje rečeno, koga želi. Ona odmah zna sviđate li joj se i ne mora istraživati i izlaziti s vama sto puta da bi bila sigurna u svoja obećanja. Njeno srce kuca za nekoliko posebnih prijatelja, koje je pažljivo izabrala.

Pametna žena želi ozbiljnu vezu

Želi duge razgovore o vašem životu, želi čuti priče o vašoj prošlosti, želi  razumjeti vašu bol i dati vrijednost vašem životu. Želi stvaran odnos koji ide dalje od pukih izlazaka i zabavljanja.

Pametna žena se ne boji intimnosti

Ona se ne boji zbližavanja ili toga da će biti povrijeđena ako se previše otvori. Ne misli da će time žrtvovati svoju slobodu ili da će postati ranjiva. Njena dubina i intima idu zajedno i uvijek će cijeniti ljepotu intimnosti u vezi.

Pametna žena vidi kroz vas

Može da vidi tko ste vi zaista i što vas čini ranjivima. Ona to nikada neće zloupotrijebiti, već samo želi da znate da vas razumije i da ne morate se pretvarati kada ste s njom.

Pametna žena žudi za dosljednošću

Izbacuje je iz takta prevrtljivo ponašanje. Želi jaku i čvrstu vezu, i zna da riječi moraju pratiti djela i obrnuto, a to je osnova svake veze. Pametna žena neće igrati “igre”.

Dubokoumna žena je intenzivna

Možda djeluje pomalo zastrašujuće jer unosi strast i energiju u sve što radi. Njene emocije su intenzivne, kao i njene misli. Nikada neće biti ravnodušna prema stvarima koje su joj bitne.

Pametna žena zna kako voljeti

Ako je ne možete voljeti, ona će ptići. Ne zna kako se povremeno viđati s nekim tko joj se doista sviđa i ne zna biti samo prijateljica nekome prem,a kome nije ravnodušna.

Dubokoumna žena vas neće čekati

Neće vas čekati da se smislite i dok  oklijevate. Ona je jaka i strastvena i neće protratiti  svoje emocije na nekog tko ne cijeni njeni dubinu. Iako traga za posebnom vrstom ljubavi, dubokoumna žena se ne boji biti sama.

Izvori: Thought Catalog, Bizlife, stil.kurir.rs

Ne propustite

Darivanje

Junakinja Madeleine Grant rođena je Londončanka, studentica na pariškoj Sorboni, istodobno naivna djevojka i majka hrabrost.

Darivanje

Weywardice – roman o ženskoj snazi u kojem se prate sudbine triju izuzetnih žena iz različitih stoljeća – zadivljujući su prvijenac australsko-britanske autorice Emilije...

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.