Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Ovo su trikovi koji će vam pomoći ukloniti miris cigarete

Kako bi se riješili neugodnih mirisa ili ih barem ublažili pokušajte s nekoliko jednostavnih trikova koji doista djeluju.

Ako ste nepušač, sigurno ste se susreli s problemom – želim oprati sve sa sebe nakon što sam bila kod pušača! Imate osjećaj da se miris uvukao u svaku vašu poru!

Svaki pušač u nepušačkom domu muku muči s prijekornim pogledima i molbama, bez obzira na vremenske prilike, o pušenju na prozoru ili balkonu. No, kako biste pomogli svojim prijateljima da se riješe neugodnih mirisa ili da ih barem ublaže, počastite ih s nekoliko trikova koji doista djeluju.

1. Ocat ili ugljen

U nekoliko zdjelica natočite malo vinskog octa ili stavite komadiće aktivnog ugljena te postavite u prostoriju u kojoj se puši. Imate li djecu ili kućne ljubimce, zdjelice odložite na povišeno mjesto. Ugljen kao i ocat upijaju i neutraliziraju neugodne mirise.

2. Parfem na žarulji

Pošpricajte malo vašeg omiljenog parfema po hladnoj žarulji. Kada se svjetlo upali i žarulja ugrije prostorijom će se proširiti ugodan miris koji će barem djelomično prikriti dim i smrad cigarete.

3. Prirodne mirisne vrećice za ormar

Osjetite li da su vaši modni dodaci poput rukavica, kape ili šala upili miris cigarete, a planirate ih nositi tijekom sljedećeg dana ostavite ih sat vremena na otvorenom neka se prozrači. Nakon toga, stavite ih preko noći u plastičnu vrećicu u koju ste stavili prirodne mirisne vrećice za ormar.

4. Pijesak za mačke

U pepeljaru nasipajte malo običnog ili još bolje mirisnog pijeska za mačke. On će potpuno ukloniti neugodni miris opušaka, a i lakše ćete očistiti pepeljaru.

5. Soda bikarbona

Soda bikarbona je inače spasiteljica u svakom domu! Navečer, prije spavanja posipajte sodu bikarbonu po tepihu, sjedećoj garnituri te rubovima prostorije u kojoj se pušilo. Ujutro usišite usisavačem.

6. Ručnik i ocat

Prvo prozračite prostoriju, a nakon toga ručnik ili krpu umočite u ocat, te minutu do dvije mašite po prostoriji. Miris cigarete trebao bi potpuno nestati.

Izvor: Atma.hr

Ne propustite

Beauty report

Mekano, čisto, autentično i naprosto „hyggelig“ – tako miriše s.Oliver SO PURE.

Beauty report

Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avonovih mirisa za nju i njega – „Attraction Awaken“.

Moj dom

Miris ima moć da vam poboljša raspoloženje, pomogne opustiti se nakon stresnog dana i vratiti energiju.

Duh i tijelo

Čekamo li da se pojavi naš duhovni dvojnik ili ćemo se sprijateljiti s osobom različitih vjerskih i političkih uvjerenja ili čak različitih glazbenih ukusa?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.