Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Ovog Valentinova poklonite nešto drugačije

Najbolji valentinovski poklon partneru bit ćete vi.

Najbolji valentinovski poklon partneru bit ćete vi. Svaki poklon treba lijepo zapakirati, zato zapakirajte se(be) u prekrasnu crvenu mašnu i uživajte u zajedničkom odmatanju poklona. Kako bi ugođaj bio još bolji, osigurajte prazan stan ili ga unajmite i organizirajte večer samo za vas dvoje.

Veseljko je još jedan poklon koji će bez sumnje donijeti neizmjerno veselje osobi kojoj ga poklonite. Ne samo da će se od srca nasmijati kad vidi njega i njegov ponos, nego će i vaša šaljiva poruka na stalku sigurno pridonijeti cjelokupnom dojmu.

Let the games begin uz 50 nijansi…

Roman 50 nijansi sive zaludio je svjetsku čitalačku publiku. Fikcija ili ne, tisuće žena svaki dan upija poruke koje u sebi sadrže ove knjige. Jeste li vi čitali knjigu? A gledali film? Možda ste spremni izgubiti kontrolu ovog Valentinova. Ova igra sadrži 50 tajanstvenih kuverti s 50 sexy ideja: od djevičanski bijele, preko vanilije, svijetlo i tamnosive do zavodljive erotične crne. Tko će igrati dominantnu ulogu, a tko pokornu podčinjenu? Uđite u svijet Mr. Greya i otkrijte svojih 50 nijansi nestašnosti.

A, što kažete na zvonce za sex?  Pozvonite jednom za obavijest da ste spremni, dva puta za “požuri” i tri puta za “gorim, gdje si do sada” Preporučamo često korištenje ovog zvonca kako vam ne bi odzvonilo!

Ljubav ide kroz želudac, to svi znamo

Izazovite partnera seksi odjećom, ali ne zaboravite na omiljeno jelo i piće. Jutarnja kava iz HOT čarobne šalice, a navečer boca vina sa slatkom porukom. Kako nitko od nas ne može bez slatkog, naš je prijedlog bombonijera s romantičnom porukom ili najcool poklon ovog Valentinova – personalizirana čokolada Glupo Valentinovo.  Napravite ove godine Valentinovo za pamćenje!

Sve ideje za poklone potražite na www.poklonime.hr.

[box style=”0″]

Dobro. Evo mi jednoj od vas poklanjamo 50 dana sexy igrica. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #poklonime
  • Lajkate našu Facebook stranicu ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirajti frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti, nasmijati…

Prijave primamo do 10. veljače, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Tihana Cernik!

[/box]

Pročitajte još

Horoskop

Najčešće imamo probleme s idejama za rođendanski, vjenčani ili kakav drugi poklon. Što, kada, kako?

Dizajn

Svakako kupite i cvijeće, a neka oni najmlađi ispišu najljepšu čestitku.

Istaknuto

Od kuda u stvari Valentinovo, taj kontroverzni praznik ljubavi ili ono što bi ljubav trebala biti; festival srca, ruža, poklona, romantičnih filmova, ljubavnih bajki,...

Fashion report

Yamamay se sprema za Valentinovo koje je posvećeno ljubavi - prema našem partneru, prijateljima, sestri ili roditeljima – prema svima koji nas drže na...

Advertisement