Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Par trikova kako opremiti apartman i omogućiti gostima odmor za sjećanje

Opremanje apartmana, bilo na moru, bilo u gorju, nikada nije bio jednostavan zadatak.

Opremanje apartmana, bilo na moru, bilo u gorju, nikada nije bio jednostavan zadatak. Kako opremiti prostor u kojem će se gosti osjećati istovremeno ugodno i posebno s daškom glamura koji će pretvoriti njihov odmor u nezaboravno iskustvo? Ključ se krije u nekolicini trikova iz najnovijeg Lesnina kataloga „Svijet apartmana“ koje će svakom iznajmljivaču ovaj proces učiniti manje stresnim.

Zlatno pravilo – gostima pružiti ugodan i udoban san

Dobar san definitivno je nešto zbog čega će se svaki gost iznova vraćati. Kao što i sami znamo, kada smo na odmoru ili putovanju apartman je prije svega mjesto gdje se moramo dobro naspavati. Upravo zato od velike je važnosti gostima osigurati što mirniji san. To podrazumijeva kvalitetan madrac, jastuk, lagani poplun za ljetni povjetarac i naravno ugodnu posteljinu. Preporuka su jastuci s poliesterskim punjenjem jer je ono antialergijsko i ne privlači grinje.

Svakako je za dobrobit gostiju, ali i iznajmljivača, poželjno koristiti zaštitne jastučnice te zaštite za madrac te birati perive materijale kako bi održali svježinu i čistoću.

Kreiranje male spa zone

Kupaonica je zasigurno prostorija koja će ostaviti najupečatljiviji dojam o apartmanu. Shodno tome, neophodno ju je opremiti vrhunskim detaljima koji će ostaviti dojam prave male spa zone. Lijep i elegantan izgled kupaonice lako se postiže usklađivanjem boja tekstila s kupaonskim priborom kao primjerice kupaonski tepih i kupaonske čaše u laganoj pastelnoj boji za postizanje zen atmosfere.

Nezaobilazno je opremiti kupaonicu kvalitetnim ručnicima od 100% pamuka u raznim dimenzijama i kupaonskim ogrtačem koji će u gostima probuditi osjećaj ugode i zadovoljstva.

Točka na i – detalji

Nije nužno naglašavati koliko su detalji ključni elementi pri uređivanju, upravo su detalji zaslužni za stvaranje cjelokupne slike o apartmanu. Detaljima određujemo ton i atmosferu za koju želimo da prevladava u prostoriji. Od dekorativnih jastučića, navlaka za stolice, ogledala i slika, raznih dekoracija pa sve do kuhinjskih krpa, oplemenjivanjem apartmana manjim ili većim detaljima apartman pretvaramo u oazu odmora.

Široki asortiman proizvoda te kompletna rješenja za apartmane potražite u svim Lesnina XXXL trgovinama i na webshopu.

Više

Moj dom

Opremanje apartmana, uzbudljiv, ali i izazovan zadatak, očekuje mnoge stare, ali i nove iznajmljivače.

Dobar posao

Mövenpick Risan Teuta Resort će uz privatnu plažu i zatvoreni bazen nuditi 175 elegantnih i udobnih soba, restorane, bar, konferencijski prostor te spa centar...

Putovanja

Najljepše od Zlatne Slavonije – grožđe, vinogradi, polja, zlatna žitnica, zeleni Papuk, pet planina, pet gradova i pet općina inspiracija su novog, modernog marketinškog...

SheRULES

U turizmu se uvijek može raditi bolje, a u trenutku kada budemo mislili da smo najbolji dogodit će se da to nismo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.