Paula Jeričević: Uz Ledies Latin upoznajte svog najboljeg plesnog partnera

Jedanaest puta bila je državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana. Članica je reprezentacije godinama i predstavljala je Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. Danas razgovaramo s Paulom Jeričević i predstavljamo vam jedan zanimljiv plesni pothvat – Ladies Latin! Sigurno će se i vama svidjeti, a otkrit ćemo vam i zašto!

Paula, kada i zašto ste odabrali ples kao glavnu zanimaciju?

To se nekako dogodilo spontano. Dogodilo mi se ono što svi potajno priželjkujemo, a to je da hobi postane posao, odnosno da svoj posao ne mogu ni nazvati poslom jer uživam u svakom satu koji odvodim. Osim plesa, studiram francuski i turski jezik, pa se nadam da ću u skoroj budućnosti te dvije profesije moći zajedno iskoristiti.

Čemu Vas je sve ples naučio?

Odgovor koji bi trebali čuti je disciplina, ali nažalost to ne mogu reći za sebe jer definitivno nisam organizirana osoba. Osim napornom treniranju, naučio me razumjeti svaku osobu, odnosno ples mi je podario socijalne vještine. Kako sam od malena okružena svim generacijama, od trenera, koji su bili stariji, do konkurencije na turnirima mojih godina, a i onih mladih, tako sam se naučila snaći u svakoj situaciji, odnosno naći zajednički jezik sa svakim sugovornikom. Rekla bih da me ples, uz podršku i odgoj svojih roditelja, obogatio na jednoj posebnoj razini.

Tko Vam je bio najdraži partner?

Teško mi je odgovoriti, jer je ekvivalent tom pitanju ‘koji Vam je najdraži bivši dečko?’. Šalu na stranu, svaki moj bivši plesni partner mi je i dan danas jako dobar prijatelj i uz svakog od njih me vežu prekrasne uspomene, pa ne bi voljela nikoga istaknuti. Iako je ples u dvoje najbolji ples, uvijek sam voljela plesati i trenirati sama, ne ovisiti o nikome nego samo uživati. Tako se nekako i rodila ideja za Ladies Latin.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Jericevic (@paula_jericevic)


Što nam možete reći o Ladies Latin? Gdje se može upisati?

Prije 5 godina me nazvao kolega iz plesnog centra Fredi i rekao kako ima par žena koje bi htjele plesati, a nikako ne mogu nagovoriti muža na tečaj, te da li bih ja s njima radila koreografije koje mogu same plesati. Počelo je s njih par, a danas imamo malu vojsku Lady Latin žena i, iako ne bih trebala favorizirati, to su mi najdraže grupe. Osim što treniramo i učimo pokrete, moram priznat da se jako dobro zabavljamo i da je svaki sat kao kava s prijateljicama nakon koje se doma vratiš znojan i pozitivno umoran. Lady Latin se može upisati preko plesnog centra Fredi ili direktno preko mojeg profila na Instagramu.

Kakva su iskustva polaznica?

S obzirom na to da grupa ima sve vise i vise, rekla bih da su polaznice zadovoljne, ali svakako je bolje da dođete i probate sami.

 

Paula Jeričević

Ladies Latin

Simpatična voditeljica Paula naučit će vas da i bez partnera zavladate plesnim podijem!

Program je prilagođen za žene koje žele naučiti solo vještine plesanja.

Više saznajte na linku https://fredi-dance.hr/tecajevi/ladies-latin/

Posjetite Paulin Instagram https://www.instagram.com/paula_jericevic/