Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Pazi sad! Omiljene poze horoskopskih znakova

Kad znate koje su omiljene poze nekog znaka, ne bi vam trebalo biti teško predstaviti se dostojno u krevetu.

Seks je jedna od omiljenijih tema horoskopa. Odlučili smo se horoskopski pojasniti vam što vaši muškarci vole i zašto! Kad znate koje su omiljene poze nekog znaka, ne bi vam trebalo biti teško predstaviti se dostojno u krevetu.

Stoga, pročitajte i ne zaboravite ono čarobno pitanje kod upoznavanja – koji si znak?

Općenito, u krevetu se najteže slažu vatreni i zemljani te zračni i vodeni znakovi Zodijaka. Zemljani znakovi nikad ne preuzimaju inicijativu, dok se vodeni vode emocijama.

Koji si znak!?

Ovan

Ovnovi na seks gledaju kao na avanturu koja će uvijek trebati još malo začina. Posljedica toga je i pomalo neuobičajen položaj u kojem žena leži na trbuhu na rubu kreveta, od struka na niže visi s ruba. Muškarac je iza nje na koljenima na podu, diktira tempo držeći ruke na bokovima.

Bik

Bikovima je idealna poza škara u kojoj muškarac leži na leđima s jednom nogom ispruženom, a drugom savijenom u koljenu (zamislite da se sunča na plaži). Žena će staviti skvrčenu nogu među svoja bedra i sjesti na muškarca.

Blizanci

Blizancima je najmilije s leđa, u par varijanti. U principu, žena kleči, glava i prsa su spušteni na krevet ili se naslanja na pogodnu podlogu tipa stola, ograde, daske za peglanje… Muškarac dolazi s leđa, kleči ili stoji ovisno o mjestu gdje se zabava odigrava.

Rak

Malo više intime je upravo ono što Rakovi traže, pa je poza žlice, kad su žena i muškarac pripijeni jedno uz drugo prava stvar. Možete malo začiniti stvar tako da se žena presavije u struku, tako da podsjećaju na luk i strijelu, a muškarac može davati ritam držeći ženu za ramena.

Lav

Ma kako Lavovi voljeli biti glavni, u njihovom omiljenom položaju žena je gore, noge su savijene u koljenima i prislonjene uz muškarca, dok joj bokovi šaraju u svim smjerovima, oslonjena je na ruke.

Djevica

Djevicama sve mora biti lijepo i vizualno atraktivno, tako da obična poza s leđa ne dolazi u obzir, nego varijanta u kojoj muškarac kleči na jednom koljenu, drugom se oslanja i upire dok daje ritam odostraga, ženi je tijelo spušteno na krevet.

Vaga

Pomalo konzervativan misionarski položaj uz malo dodataka Vagama je položaj po mjeri. Muškarac, oslonjen na ruke, leži na ženi, a ona podiže noge na njegova ramena i može diktirati ritam pomicanjem bokova.

Škorpion

Muškarac leži raširenih nogu koje je skvrčio u koljenima, žena kleči na njemu naslonjena na ruke, igru ipak vodi muškarac koji rukama pomiče ženinu stražnjicu i daje ritam.

Strijelac

Ako se od Strijelca može nešto očekivati, to je malo ekshibicije. Muškarac kleči ispred žene koja leži na leđima, podiže noge i stavlja ih partneru na ramena, približavajući tijelo sve dok ne bude u idealnom položaju za ulazak, a tempo diktira muškarac držeći joj bokove.

Jarac

Muškarcima će se svidjeti ova poza koja zahtijeva žensku inicijativu, a to je varijacija na temu žena gore, sjedi ili čuči i svojim bokovima i stražnjicom u potpunosti kontrolira tempo i intenzitet odnosa.

Vodenjak

Muškarac u ovoj priči sjedi na krevetu, naslonjen na zid ili uzglavlje, a žena čuči na njemu, okrenuta leđima. Igru vode oboje, jer žena se diže i spušta igrajući se bokovima, dok muškarac drži stražnjicu i dodatno ubrzava ili usporava.

Ribe

Malo gimnastike uvijek dobro dođe, a u omiljenoj akciji Riba žena se postavi u položaj kao da će napraviti stoj na rukama, muškarac dolazi odostraga, diže joj noge kao da vozi tačke i namješta položaj za maksimalnu ugodu.

Izvor: metro-portal.rtl.hr

Ne propustite

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Jarac.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Rak.

Horoskop

Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti, ponekad se mogu pretvoriti u svoju suprotnost “pod stare dane”.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vodenjak i Bik.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.