Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Penelope Cruz novo lice Carpisa kampanje

Nova Carpisa muza, Penelope Cruz donosi savršen spoj šarma i španjolske senzualnosti.

Novu jesensku kampanju omiljenog talijanskog brenda modnih dodataka krasi jedna od najseksipilinijih žena svijeta, poznata španjolska glumica Penelope Cruz. Nova Carpisa muza, Penelope Cruz donosi savršen spoj šarma i španjolske senzualnosti, a osim što je poznata po brojnim glumačkim postignućima te osvojenim filmskim nagradama, Penelope se savršeno snašla u ulozi brend prezentorice. Poznata glumica je eklektična i elegantna žena koja savršeno predstavlja duh Carpise te talijanski dizajn.

Palazzo Venezia, scena nove kampanje, izabran je kako bi prikazao talijanski duh i dragocjenost zbirke. Smještena u Rimu, ukrašena je veličanstvenim uglovima, starim i plemenitim arhitektonskim elementima, prekrasnim freskama te luksuznim dvorištem.

Pročitajte još

Fashion report

Ruksak kao modni dodatak praktičan je zbog svoje veličine i u njega jednostavno možemo ubaciti laptop, rokovnik, dodatnu vestu ili bilo što drugo što...

Fashion report

Predstavljamo Carpisinih top 5 koje odgovaraju svim ukusima, stilovima i potrebama, a kojima jednostavno ne možete reći „ne“ jer su upravo to - klasične.

Fashion report

Penelope Cruz koja posjeduje veliku komunikativnu moć, autentičan je model ženske ljepote i, za sve žene, primjer dostižne elegancije.

Fashion report

Zimsko godišnje doba poziva nas da se ušuškamo u tople dekice uz duge filmske maratone ili da se smjestimo u najdraži kafić uz šalicu...

Advertisement