Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Pet centar, omiljena trgovina kućnih ljubimaca, došla je u vaše kvartove

Pet Network International (PNI), vodeći omnichannel trgovački lanac u specijaliziranoj maloprodaji hrane, opreme i veterinarsko-medicinskih proizvoda za kućne ljubimce, u prosincu je preuzeo Zvjerinjak.

Pet Network International (PNI), vodeći omnichannel trgovački lanac u specijaliziranoj maloprodaji hrane, opreme i veterinarsko-medicinskih proizvoda za kućne ljubimce, u prosincu je preuzeo Zvjerinjak. Nakon nekoliko mjeseci priprema, u zagrebačkom Z Centru otvorila se prva trgovina preuređena pod brendom Pet centar.

Novi Pet centar time donosi svoju stručnost i kvalitetu i u zagrebačke kvartove Špansko i Malešnicu, gdje će vlasnici kućnih ljubimaca od sada moći na jednom mjestu pronaći sve što njihov ljubimac voli i treba.

Od ožujka do lipnja, čak šest novih trgovina u Zagrebu bit će preuređeno pod brendom Pet centar. „Ovo je važan iskorak za Pet Network International, koji zahtjeva izvrsnu organizaciju i suradnju više timova te iznimnu učinkovitost u vrlo kratkom roku. Ovim projektom, s velikim zadovoljstvom, ujedno predstavljamo novi koncept Pet centar trgovina koji, osim razigranog dizajna i bogatog sadržaja, kupcima donosi jedan sasvim drugačiji doživljaj kupnje s njihovim ljubimcima“, izjavila je Neda Vuk Salaba, izvršna direktorica Pet Network Internationala za Hrvatsku i Srbiju.

Svoju poziciju tržišnog lidera Pet centar kontinuirano potvrđuje širinom svoje ponude i visokim standardima usluge, zahvaljujući stručnom prodajnom osoblju i veterinarima, koji vlasnicima ljubimaca svakodnevno osiguravaju personaliziran pristup i savjete za dobrobit njihovih ljubimaca.

Kako bi kupcima ponudio još više pogodnosti i olakšao kupnju, Pet centar je prošle godine pokrenuo vlastitu mobilnu aplikaciju u sklopu programa nagrađivanja vjernosti. Pet centar mobilna aplikacija za sada je dostupna korisnicima mobilnih telefona s Android ili iOS operativnim sustavima, a članovima kluba vjernosti omogućuje najpovoljniju kupnju i ekskluzivne pogodnosti u Pet centar trgovinama. Skeniranjem barkoda u aplikaciji članovi kluba pri svakoj kupnji skupljaju bodove vjernosti za ostvarivanje popusta pri budućim kupnjama, a dostupne su im i ekskluzivne članske akcije te druge pogodnosti. Također, u aplikaciji kupci mogu kreirati profile svojih ljubimaca za personalizirane sadržaje, ponude i kupone s popustima, a u pripremi su i nove funkcionalnosti.

Sve pogodnosti na koje su kupci Pet centra navikli i još više nudi novi Pet centar u zagrebačkom Z Centru.

Pridružite nam se sa svojim ljubimcima u novoj Pet centar trgovini u Z Centru i pronjuškajte najnoviju ponudu u kvartu!

Ne propustite

Zanimljivosti

Ovaj novi crtić donosi uzbudljive avanture simpatičnog mačka koji će zasigurno osvojiti srca svih generacija.

Kućni ljubimci

Razmišljate o psu koji će se dobro slagati s vašom djecom? Za vas donosimo koji su to idealni psi za djecu i obitelj...

Kućni ljubimci

Nakon radionice svi prisutni moći će se osvježiti raznovrsnim koktelima humanitarnog karaktera čiji je glavni sastojak Tito's Vodka.

Kućni ljubimci

Ni jedna životinja nije uspjela osvojiti čovjekovo srce na način kako je to uspio pas.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.