Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Pet stvari koje će svatko poželjeti ovih blagdana

Ovi proizvodi izmamit će osmijeh čak i onim najneodlučnijima, a uzbuđenje i osjećaje koji se ne zaboravljaju cijelog života je lako za omogućiti.

Philips ove godine ima rješenje i za one najzahtjevnije, kada su pokloni u pitanju. Ovi proizvodi izmamit će osmijeh čak i onim najneodlučnijima, a uzbuđenje i osjećaje koji se ne zaboravljaju cijelog života je lako za omogućiti. Pogledajte naš popis must-have Philips proizvoda i uspješna potraga za savršenim poklonom je zajamčena.

Performance serija televizora svake godine postaje sve bolja

4K UHD LED Android TV s tehnologijom Ambilight dio je vrlo uspješne serije Performance Series. Uz najbolje tehničke specifikacije i prilagodbu sadržaja, Philipsova kvaliteta sada je spojena sa pristupačnom cijenom. Ovih blagdana, omiljeni božićni filmovi se gledaju uz čarobnu tehnologiju Ambilight, a zahvaljujući podršci za vrhunske Dolby formate zvuka i slike, HDR sadržaj će izgledati i zvučati veličanstveno.

Performance Series 8506

Uživanje u najkvalitetnijim slikama i zvukovima bez ikakvih smetnji može započeti. Dostupan je u modelima 8506 i 8556, te veličinama 43″, 50″, 58″, 65″, 70″ i 75″, a cijena im je od 3.999 kuna do 9.999 kuna.

Uživite se u glazbu uz Philips Fidelio L3 slušalice

Philips Fidelio L3 slušalice nude jedinstvenu kombinaciju vrhunskih audio performansi i jednostavnog izgleda. Kao i kod cijele linije Philips Fidelio koja je osvojila 9 prestižnih nagrada, dizajn je ključni element koji karakterizira i nove slušalice Philips Fidelio L3.

Philips Fidelio L3

Važan cilj razvoja Philips Fidelio L3 slušalica bio je osiguravanje udobnosti i jedinstvenog dizajna. Lagana aluminijska traka i koža Muirhead, ovim bežičnim slušalicama osiguravaju vrhunski dojam koji prati kvalitetu zvuka. Slušalice također imaju izvrsno trajanje baterije s 38 sati reprodukcije, a osim toga, imaju opciju brzog punjenja u trajanju od 15 minuta koje nudi šest dodatnih sati korištenja. Popis božićnih pjesama sada se može i povećati! Philips Fidelio L3 slušalice dostupne su po cijeni od 2.649 kuna.

Bogat i detaljan zvuk koji ćete obožavati kod bežičnih slušalica T8505

Tražite proizvod koji ima opsežan, detaljan zvuk s moćnim basom? Osim nevjerojatnog zvuka, dobrog basa i mogućnosti aktivnog poništavanja buke, aplikacija za slušalice tvrtke Philips pruža kontrolu nad glazbom koja se reproducira. Slušalice su spremne za uparivanje odmah po vađenju iz navlake za punjenje, a znoj, prašina i kiša neće im naštetiti prilikom svakodnevnih aktivnosti.

Philips T8505

Uz vježbanje postaje dugo i efikasno, jer s jednim punjenjem reprodukcija traje 6 sati, a za 1 dodatan sat spremne su nakon samo 15 minuta punjenja. Slušalice se uz navlaku za punjenje mogu koristiti 18 sati dodatno, a kako bi osigurali udobno prianjanje, tu je ovalna akustična cijev koja se sigurno postavlja u uho i maksimalno povećava pasivnu izolaciju zvuka. Kontrole na lijevoj slušalici omogućuju pozivanje Google Assistanta ili Siri, čime su omogućeni pozivi, čitanje obavijesti ili reprodukcija glazbe bez upotrebe ruku. Bežične slušalice Philips T8505 mogu se pronaći po cijeni od 1.499 kuna

Jedinstveno audio iskustvo uz Philips TAB8905 soundbar

Philips TAB8905 soundbar pruža impresivno kinematografsko audio iskustvo uz koje je uživanje u svakom trenutku zagarantirano. Izvedba ovog iskustva osigurana je prisutnošću Dolby Atmos sustava, stvarajući trodimenzionalni surround zvuk koji protječe iznad i oko vas.

Philips TAB8905

Soundbar ima minimalistički metalni dizajn, što ga čini prilagodljivim svakom okruženju, a uz podršku Google Assistanta, reprodukcija glazbe je moguća u svakom trenutku. DTS Play-Fi kompatibilnost ovaj vrhunski soundbar čini moćnom komponentom u zvučnoj konfiguraciji za više prostorija. Philips TAB8905 soundbar dostupan je po cijeni od 5.149 kuna.

Umjetna inteligencija i revolucionarni zvuk OLED+ 936 televizora

OLED+ 936 je potpuno novi Philips Ambilight TV s najboljom mogućom kvalitetom slike i vrhunskim zvučnim sustavom za pružanje potpunog audio-vizualnog iskustva. Televizor je proizvod koji se mora uklopiti u svaki interijer, a inteligentne LED diode oko rubova Philips televizora reagiraju na akciju na zaslonu i sjaje dopadljivim sjajem koji jednostavno očarava. Vrhunski daljinski upravljač s pozadinskim osvjetljenjem ima završnu obradu od meke kože Muirhead, dok tehnologija Ambilight sa četiri strane nudi impresivnu kvalitetu slike, gdje se čini da je svaki trenutak bliže. U kombinaciji s ultra tankim okvirom, rezultira jedinstvenim i impresivnim iskustvom gledanja.

OLED-936-7

OLED+ 936 daje iznimno realističnu sliku što god gledali, a to omogućuju dva procesora s umjetnom inteligencijom. Kvadrat tkaninom zvučnika od mješavine vune omogućuje se slobodan protok zvuka u prostoriju što pruža čist i dubok zvuk. Realistični detalji, kontrast, bogate boje i uglađeni pokreti sada su samo dio vrhunskih performansi Philips proizvoda. OLED+ 936 možete pronaći po cijeni od 14.999 kuna.

Bilo da je za vas ili nekoga vama dragog, ovaj izbor za Božić sigurno neće biti pogrešan. Darujte sebi ili najbližima najbolji blagdanski dar koji će poticati radostt, ali i zabavu koju nikad nećete zaboraviti!

Pratite novosti i putem @TPVision Twittera, @philipstelevision Instagrama ili @PhilipsTV Facebooka.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Uz sjajna tehnološka rješenja iz Philipsa, dlačice su zaista stvar prošlosti.

Zanimljivosti

TP Vision predstavlja nove verzije svojih Philips Fidelio premium ANC slušalica za postavljanje preko uha i vrhunske TWS bežične ANC slušalice lansiranjem novog modela...

Dizajn

Bežične slušalice Philips oličenje su vrhunskih performansi i korisničkog iskustva.

Savjeti i preporuke

Svi ovi kozmetički čarobnjaci, udruženi su u setove za cjelokupnu njegu muškarca kojemu su važni stil i kvaliteta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.