Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Pet znakova da želi samo seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Izreka ‘Par koji objeduje zajedno, ostat će zajedno‘ nije daleko od istine, a da je tako uvjerit će vas i sljedeći znakovi koji upućuju na to da mu je samo do seksa. Izbjegava li vaš dečko uporno zajednički izlazak ili bilo kakvo pojavljivanje u javnosti, možda misli na vas samo dok ste u krevetu

Šalje vam poruke samo u 1 ujutro

Znanstveno je dokazano da se većina ‘poziva na seks’ događa neposredno nakon ponoći. Ako vam se zadnjih nekoliko puta javio upravo u to vrijeme ne zanima ga razgovor o osjećajima, već želi nešto konkretnije.

Niste upoznali njegove prijatelje

Što manje informacija imate o njemu to mu je lakše prikriti vas. Ako ne znate s kim se druži, gdje živi i često nestaje poput fantoma u noći, vaša veza i nema baš osnove da bi se takvom zvala.

seks2

Zauzet je kada za zovete zbog nečeg što ne uključuje seks

Ako mu je stalo samo do seksa u njegovom životnom scenariju sigurno neće postojati poglavlje u kojem vas tješi zbog nekog problema koji vas silno muči. Muškarci koji samo žele seks ne žele se igrati predanog momka, to je činjenica.

Uvijek pokušava inicirati seks

Svako druženje s vama za njega je samo prilika da vas odvuče u krevet – barem se tako čini. Ako vam je ovaj slijed događanja poznat pokušajte se sjetiti zadnjeg druženja koje nije završilo vatrometom u krevetu, ako imate problema s prisjećanjem, želi vas samo radi seksa.

Svaki razgovor se pretvori u zavođenje

Jedno je biti zaljubljen u djevojku, a drugo smatrati je seksualnim objektom. Osim ako vam je odgovara ova igra, prekinite vezu jer ćete na kraju ostati povrijeđeni.

Više

Duh i tijelo

Kada ste posljednji put na kompliment odgovorile jednostavnim: “Hvala”?

Seks

Možda mladi parovi češće imaju odnose, ali istraživanja su dokazala da je kvaliteta samog intimnog odnosa bolji kod starijih.

Život u dvoje

Prekid veze definitivno nije jedan od najugodnijih trenutaka u životu.

Seks

Prosječan čovjek vjerojatno bi za sebe rekao da o seksu zna dovoljno, ako ne i podosta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.