Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Pharmeria – jedinstvena platforma za zdravlje slavi svoj 1. rođendan!

Medika je prepoznala izazove digitalizacije i modernih procesa i razvila je digitalnu platformu pod imenom Pharmeria.

Medika, najstarija i vodeća veledrogerija u Hrvatskoj može se pohvaliti svojom stogodišnjom tradicijom. Svoju snagu, pouzdanost i povjerenje svojih partnera Medika temelji na svom stručnom znanju, ali istovremeno trudeći se svakodnevno stvarati inovativan i moderan pristup kada je riječ o pružanju usluga prema krajnjim korisnicima.

Medika je prepoznala izazove digitalizacije i modernih procesa i razvila je digitalnu platformu pod imenom Pharmeria.

Pharmeria ovaj mjesec slavi svoj prvi rođendan i već sada se može pohvaliti najvećom ljekarničkom mrežom od preko 280 ljekarničkih jedinica, a ponuda koju nudi prelazi preko više od 5000 proizvoda.

Ako se do sada niste imali priliku susresti sa ovom novom i inovativnom platformom, riječ je o web shopu koji svojim korisnicima nudi najbolji izbor kozmetike, dodataka prehrani, biljnih proizvoda, uređaja i bezreceptnih lijekova.

U ovih godinu dana Pharmeria je postala pouzdana destiacija za pronalazak drogerijskog i ljekarničkog asortimana.

Ono što ovu platformu posebno razlikuje od sličnih web shopova je mogućnost besplatnog preuzimanja narudžbe u odabranoj ljekarni već isti dan. Narudžbu ukoliko želite možete naručiti i na kućnu adresu, a paket će vam stići u roku 24 – 48 sati.

Svakog novog korisnika, prijavom na newsletter, Pharmeria nagrađuje sa 15% popusta dobrodošlice.

U suradnji s našim  partnerima na Pharmeria.hr svakodnevno su dostupne brojne pogodnosti za krajnje korisnike.

Obzirom da je edukacija ključ zdravlja, osim ponude širokog i provjerenog asortimana, Pharmeria je platforma koja svojim korisnicima pruža stručne i edukativne savjete, a želja je u bliskoj budućnosti postati jedinstvena platforma za zdravlje na kojoj će korisnici u nekoliko klikova moći uz kupnju omiljenih proizvoda pronaći sve korisne savjete vezane uz zdravlje, prehranu, majčinstvo i slične zanimljive teme.

Svoj 1. rođendan Pharmeria je obilježila prigodnim promocijama za svoje korisnike,ali i simboličnom gestom prema ženama kojima je podrška uvijek potrebna. Kako je mjesec listopad, često nazvan i rozi mjesec, posvećen borbi protiv raka dojke, ujedno i Pharmeria mjesec, odlučili smo se na donaciju prigodnih poklona korisnicama udruge Sve za nju.

Uz pomoć naših vjernih partnera – Beiersdorf, Belupo, L’oreal, L’erbolario, Naos, Mediforma, Medis, Milsing pripremili smo 500 paketa i na simboličan način pružili podršku snažnim ženama u njihovoj borbi.

Zahvaljujući povjerenju i podršci vjernih korisnika Pharmeria će se i dalje truditi biti pouzdana destinacija za ljekarničke proizvode kako bi osigurala zdravlje, sigurnost i zadovoljstvo svih svojih korisnika.

Ne propustite

Putovanja

Da sitnice čine razliku potvrđuju rituali kojima možete obogatiti svakodnevicu i pritom se opustiti, obnoviti energiju i pripremiti se za nove izazove.

Beauty report

Elizabeth Arden debitira svoju novu blistavu interpretaciju klasičnog mirisa White Tea — hvatajući bit dragih trenutaka i jednostavnog uživanja.

Savjeti stručnjaka

Doktor dentalne medicine Berislav Mostarac objašnjava koji su preduvjeti za kemijsko izbjeljivanje i o čemu trebamo voditi računa nakon tretmana kako bismo zadržali blistav...

Budi fit

Marelice, među ostalim, obiluju vitaminima A i C, moćnim antioksidansima koji su odlični za zdravlje kože i vitalnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.