Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Philipp Plein lansirao koncept phygital naočala

Nova ekskluzivna Philipp Plein kolekcija s elementima phygital stila predstavljena je na Silmo prestižnoj međunarodnoj izložbi naočala u Parizu.

Futuristički projekt koji industriju naočala donosi u novu dimenziju omogućen je zbog uspješne suradnje s vodećom tvrtkom De Rigo grupom. Spoj je to iskustva i izvanredne kvalitete DeRigo grupe i nepogrešivog smisla za estetiku i inovativnosti Philipp Plein brenda.

Nova ekskluzivna Philipp Plein kolekcija s elementima phygital stila predstavljena je na Silmo prestižnoj međunarodnoj izložbi naočala u Parizu. Svjedoci smo dolaska novog doba u kojem se mijenja pojam stvarnosti gdje i luksuz postaje nematerijalan i širi se u virtualnu dimenziju. PHILIPP PLEIN je već tamo i to već neko vrijeme. Uvijek avangardan i uvijek spreman probijati granice i eksperimentirati, PHILIPP PLEIN prvi je luksuzni brend koji je usvojio kriptovalute kao način plaćanja i otvorio Crypto Concept Store u Londonu.

Kolekcija naočala FW22 brenda PHILIPP PLEIN razvijena u suradnji s De Rigom odražava identitet brenda, prenoseći različite karakteristične značajke na njegove naočale. Upečatljiva kolekcija odvažnog stila i snažnog duha inspirirana je Rock ‘N’ Rollom. Dizajnirani za samopouzdane muškarce i žene koji žele najbolje i ne boje se izraziti svoju osobnost, modeli naočala se odlikuju preciznom pažnjom posvećenom detaljima, ekskluzivnim materijalima i kitnjastim, predimenzioniranim dizajnom.

Prepoznatljivi elementi PLEIN – lubanje, klinovi, kristali i šesterokutni ‘PP’ logo – postaju odvažni i dragocjeni detalji koji, kada se ponovno zamišljaju na različite načine, personaliziraju okvire. Crna, siva i bijela su temeljne boje kolekcije, stručno umiješane u ekskluzivne acetate kako bi se ponovno proizveo mramor koji se nalazi u svim trgovinama PHILIPP PLEIN. S tonovima jarko narančaste i zlatne, sve je pojačano kako bi se istaknulo i nikad ne bi prošlo nezapaženo.

U fokusu kolekcije je ekskluzivni model SPP009 phygital – stil maske s modernim i odlučnim dizajnom. Podebljani acetatni profili prednjeg dijela stvaraju učinak spojlera na bočnim stranama, dok je leća ukrašena geometrijskom rupom s trodimenzionalnim metalnim PLEIN logom. Krilca su izrađene od tankog metala i personalizirane sa šesterostrukim PP logotipom, a vrhovi su od acetata ukrašeni umetkom od titana. Ovaj model je dostupan u dvije varijante boja: mat crni acetat, metal zlatne boje i leća s duginim zrcalom; crni acetat, metalni metal i srebrna zrcalna leća.

Svaki model naočala ima svoj serijski broj i prati ga posebno pakiranje s videozaslonom koji nudi pregled NFT-a (non-fungible token), jedinstvenog umjetničkog djela Antonia Tudisca, međunarodno poznatog 3D umjetnika, koji je s Philippom Pleinom osnovao umjetnički duo Crypto King$.

Više

Trendovi

Nadovezujući se na prethodnu Zalando Designer kampanju, pariški stilist Edem Dossou i fotograf Justin French opet su se udružili kako bi ispričali modnu priču...

Fashion report

Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC.

Fashion report

Zagrebačka modna kuća NEBO već nevjerojatna puna tri desetljeća oduševljava svevremenskim dizajnom, besprijekornom izradom i elegancijom te je istinski hrvatski predvodnik i promicatelj ovog...

Trendovi

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.