Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Phyto-Nature Firming Serum: Budi mladolikost sinergijom prirode i znanosti

NOVI Phyto-Nature Firming Serum vraća sat pet godina unatrag.

Najnovija epigenetska istraživanja pokazuju da su naši geni odgovorni za samo 50 % vidljivih znakova starenja, ostalo određuje ekspozom: kumulativni učinak vanjskih čimbenika i posljedičnih bioloških odgovora. Ekspozom obuhvaća utjecaje iz okoliša, ali i naše navike, san, prehranu, stres – sve što nije genetska predispozicija.

Znanstvenici upozoravaju da je kronično nezdrav ekspozom uzrok prijevremenih bora, gubitka elastičnosti i neujednačenog tona kože. Pušenje povećava biološku dob za dvije godine, nekvalitetan san dodaje nam dvije i pol godine, nezdrava prehrana dvije, a izlaganje suncu bez zaštite čak šest i pol godina.

NOVI Phyto-Nature Firming Serum vraća sat pet godina unatrag*

*Smanjenjem vidljivih znakova starenja. Osmotjedna klinička studija provedena je na 32 ispitanika u uglednoj Contract Research Organization. Kod 50 % ispitanika koža je izgledala mlađe i do pet godina.

Umjesto obećanja nemogućeg – vječne mladosti u bočici, ovom inovativnom dvofaznom formulom koža nadoknađuje ono što gubi starenjem potaknutim ekspozomom. Učinci Phyto-Nature Firming Seruma klinički su potvrđeni:

  • Mlađi izgled kože do pet godina*
  • Sitne bore briše trenutačno
  • Udvostručuje blistavost tena nakon jednog nanošenja
  • Popunjava duboke bore nakon četiri tjedna

Znanost inspirirana biologijom kože

Dermalogica je okrenula kazaljke sata tehnologijom biomimetičkih peptida i biljnim sastojcima iznimne učinkovitosti. Stvorila je peptid koji sprječava sintezu proteina odgovornog za ubrzano starenje stanica, a istodobno potiče stvaranje “proteina dugovječnosti”. Drugi adut Phyto-Nature Firming Seruma je peptid glutation – najjači antioksidans u ljudskome tijelu. U formuli je i peptid koji poput faktora rasta snažno potiče sintezu kolagena i elastina. Peptidni trio ojačan je safirnom ovojnicom koja im povećava bioraspoloživost i učinkovitost u obrani od ekspozoma.

Riznica najmoćnijih aktioksidansa

Uljna lifting-komponenta Phyto-Nature Firming Seruma fuzija je moderne biotehnologije i drevnih znanja o blagodatima bilja.

Camu Camu, vitaminska zvijezda iz prašuma Amazone za blistavost tena. Nazivaju ga “bobica mladosti” jer ovo supervoće sadrži 60 puta više vitamina C od naranče, a domorodačka ga plemena koriste od davnina radi očuvanja zdravlja i dugovječnosti.

Ekstrakt marokanskog cistusa (bušina), iznimno otporne biljke koja klija i nakon što je spale. Ovaj moćni antioksidans i bogat izvor flavonoida sprječava i popravlja štetu koja nastaje djelovanjem slobodnih radikala.

Kofeinska kiselina iz zrna zelene kave fitoaktivna je tvar koja uravnotežuje mikrobiom, revitalizira kožu te smanjuje pojavu finih linija i bora.

Kompleks akmele i kineskog astragalusa za trenutačni efekt liftinga i dugoročno poboljšanje strukture kože.

Inovacija u bočici

I elegantna safirnoplava bočica odraz je brige o djelovanju sastojaka. Zahvaljujući dvjema komorama, uljna i vodena komponenta seruma ravnomjerno se doziraju i miješaju neposredno prije nanošenja. Time je smanjena uporaba stabilizatora u proizvodu, a integritet sastojaka maksimalo očuvan.

Za zdrav ekspozom i prekrasnu kožu

Stručnjaci iz Dermalogice i International Dermal Institutea vjeruju da su za zdravu kožu važni zdrav stil života i okoliš. Stoga Phyto-Nature Firming Serum ne sadrži tvari životinjskog podrijetla, gluten, parabene, umjetne boje i mirise kao ni sastojke testirane na životinjama.

 

 

Više

Beauty report

Retinol je zlatni standard u borbi protiv starenja, stoga je posve razumljivo da je Dynamic Skin Retinol Serum primarno namijenjen zreloj koži.

Beauty report

Moderan način života i okolišni čimbenici nepovoljno utječu na integritet kože, a time i na njezinu hidriranost.

Beauty report

Dermalogica donosi blagdansku kolekciju imajući na umu da nije samo vrhunski proizvod ono što njeguje kožu, nego i dodir naših terapeuta dok apliciraju vrhunske...

Savjeti i preporuke

Zahvaljujući aktivnim sastojcima koji djeluju sinergijski, PowerBright Dark Spot Serum djeluje vrlo brzo, pa je već nakon nekoliko dana korištenja vidljivo kako hiperpigmentacijske mrlje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.