PIKI POMA: Iz ljubavi prema prirodi

PIKI POMA predstavlja liniju održive odjeće izrađenu od 100% recikliranih vlakana trajno plisirane kao i modne dodatke od ekološki prihvatljivih prirodnih materijala. Iza brenda Piki Poma stoje Mirna Litović i Ida Babić. Nastala iz ljubavi prema prirodi i svemu prirodnom, PIKI POMA je u svojim kolekcijama posvećena stvaranju kvalitetnih, održivih i svevremenskih modela odjeće i modnih dodataka po principu spore mode. Lagana, udobna i nosiva kroz cijelu godinu dolazi u bezvremenskim modelima:

  • BAAL – suknja zaigrane voluminozne siluete u kombinaciji s dugim pojasom poput konopa u drugoj boji za beskrajne transformacije.
  • FABELA – koketna haljina tankih naramenica, klasičnog dizajna a modernog izgleda nosiva je kroz cijelu godinu
  • TAGO – jednostavnog dizajna a atraktivnog izgleda, nosiva kao kratka haljina ili kao tunika
  • MOMI – izražajna tekstura šala lomi svjetlost do prekrasnog skulpturalnog efekta, bez obzira jeste li ga zavezali, zavrnuli, namotali ili presavili.

Svi modeli dostupni su u crnoj, bež, crvenoj i sivoj boji, a ono što je najvažnije – ne peglaju se!

Odjeća je izrađena od REPREVE®, UniFi recikliranih vlakana. PET plastične boce pretvaraju se u reciklirane, inovativne tkanine. Korištenjem REPREVE® vlakna eliminira se potreba za ponovnom uporabom nafte, smanjuju se staklenički plinovi i štedi se voda i energija.

NOVE WOW KLOMPE

Wild As A Windc- novi dizajn WOW vegan klompi.
WOW Wild As A Wind klompe izrađene su ručno od prirodnih veganskih materijala. S anatomski oblikovanim gazištem od punog drveta i gornjištem od drva u obliku dvostruke pluto kože, WOW klompe su potpuno drvene. Funkcionalan, minimalistički dizajn, uz dodatak promjenjivih ukrasnih klipsi čini WOW klompe bezvremenskim. Stvorene za ugodnu šetnju i modna poigravanja uz prepoznatljiv zvuk.

NOVA CORKY TORBA

FLIRTY, torbica od luksuzne veganske kože koja se savršeno uklapa u postojeću kolekciju Corky torbi. Nestašna i koketna mijenja oblik od kocke do konusa te dolazi u bijeloj I crno-zlatnoj boji. Mala i lagana, ali u potpunosti funkcionalna torba za sve vaše dragocjenosti s patentnim zatvaračem na vrhu. Zahvaljujući odvojivom dugom remenu, može se nositi preko ramena ili preko tijela.

ODRŽIVA KOLEKCIJA EKOLOŠKOG NAKITA

Ručno izrađena kolekcija narukvica metodom savijanja furnira drveta kao ekološki prihvatljivog i održivog materijala. ANUANUA, BININI i HULAHULA narukvice izuzetno su lagane, bojane ekološkim bojama te zaštićene prirodnom mješavinom ulja. Kolekcija je inspirirana prirodnim čudima svijeta te dostupna u različitim bojama poput zlatne, crvene, ljubičaste i plave. Neobične i elegantne narukvice upotpunit će svaki stil.

Svi proizvodi su ručno rađeni u malim serijama gdje je svaki komad malo umjetničko djelo. Proizvedeno u Hrvatskoj.

 

PIKI POMA
www.pikipoma.com
https://web.facebook.com/pikipomaplanet/
https://www.instagram.com/pikipoma/
Contact: [email protected]; [email protected]